Bundesliga

Ezt a fogadást húzzuk be a Borussiák csatáján

  • gb1
megosztom

A pénteki nap csúcsmeccse kétségkívül a Gladbach-Dortmund, amelyen a bukik szerint a vendégeknek áll a zászló.

Komoly rangadó nyitja a “tavaszi szezon” első meccsét, hiszen az új körrel átlépünk a bajnokság felén. A hektikusan teljesítő Dortmund többször megtréfált már minket az utóbbi hetek során, de ezúttal hiába favorit, nem húzzuk be a sikerét.

{"headTitle":"Borussia Mönchengladbach-Borussia Dortmund","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-22 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gladbach","odds":"3.24","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.76","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Dortmund","odds":"2.26","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Pedig kezdhetnénk rögtön egy olyan statisztikával, ami miatt nagyon is a vendégek felé billen a mérleg. A BVB ugyanis az utóbbi 12 Gladbach elleni meccsét egytől-egyig megnyerte, ez pedig a Csikók történelmének leghosszabb negatív szériája az összes csapatot figyelembe véve.

Haalandék mellesleg a szezon során pont, amikor már elnyerik a fogadók bizalmát, akkor produkálnak egy újabb blamát és ezt tették az előző körben is. Persze a Leverkusen otthonában kikapni nem szégyen, a játék képe viszont nem volt annyira egységes. Az egyetlen pozitívum azon a meccsen az volt, hogy Brandt végre megtörte a hosszú gólcsendjét, így talán Edin Terzic kezei alatt újjáéled a tehetséges játékos.


Érdekel még egy ingyenes tipp a Logibet lapos szakértőjétől, varintól? Ingyenes regisztrációt követően itt megtekintheted az 5/10-es tippjét, amelynek alapja természetesen a játékvezető személye.


A sérültek/kihagyók tekintetében történtek változások: Delaney ötödik sárgája miatt kiüli a találkozót, az ötmeccses eltiltását letöltő Thuram pedig visszatérhet a hazaiaknál. A koronavírus miatti protokoll végett nélkülözött Embolo is bevetésre kész, így Marco Rose a legerősebb kezdőjét rakhatja a pályára.

[3399309] 2021-01-22 20:30:00 Mönchengladbach - Borussia Dortmundx

Ez remek hír, bár a mellőzött spílerek nélkül is remekelt a csapat. A Bayern legyőzése óriási fegyvertény, ahogyan az is, hogy az utóbbi 12/11 hazai bajnokin nem kaptak ki. A tavalyi szezont is figyelembe véve az elmúlt 26 találkozóból csak négyszer hagyták el vesztesen a pályát a Borussia Parkban, az egy fokkal erősebb kerettel bíró Dortmund márpedig igenis fogható jelenleg.

A Favre helyére beugrott Terzic-csel az utóbbi 3/2 túrán kikapott a BVB, így a remek passzban lévő hazaiak előtt komoly esély lehet, hogy beelőzzék riválisukat. Szerintünk az oddsok inkább a Gladbach-ban hagytak értéket, így ázsiai hendikeppel megtámogatva a Rose-legénységre fogadunk. Ez a bebiztosított tipp 1X-es forgatókönyvnél nyertes, de egy gólos vendég sikernél is "csak" félvesztes lenne.

{"headTitle":"Borussia Mönchengladbach-Borussia Dortmund","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-22 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gladbach +0.75 (ÁH)","odds":"1.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


megosztom