Serie A

A Boszorkányok és a Bikák mecsére ezt a tippet érezzük tutinak!

  • varin
megosztom

Inzaghi gárdája otthon underdog az oddsok alapján, de ez ellen a Torino ellen egy csapatnak sem kell félnie.

Bármennyire is csodálatosan szerepel Filippo Inzaghi csapata a bajnokságban, mondhatjuk, hogy hatpontos kiesési rangadóra kerül sor a Benevento és a Torino között a Stadio Ciro Vigoritóban. De vajon miért számítanak underdognak Boszorkányok hazai pályán, ha a két gárdát hét pozíció és nyolc pont választja el?

{"headTitle":"Benevento-Torino","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-22 20:45","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Benevento","odds":"2.81","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.19","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Torino","odds":"2.56","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Erre a választ valószínűleg a Benevento legutóbbi mérkőzése adja meg, amikor is a másik újonc úgy verte Falquéékat, hogy a négy szerzett gólhoz elég volt csupán három kaput eltaláló lövés. Ez egyébként zsinórban a második 1-4 volt, amelyet elszenvedtek a sárga-piros mezesek, ám a szezon még így bőven nevezhető korrektnek.

A Bikáknál ezzel szemben nehéz lenne igazán pozitív dolgokat találni. Borzalmasan néz ki ezzel a kerettel a 18. hely, és bár nehéz elképzelni, hogy a Torino ne előzné meg például a Speziát, Genoát vagy a Beneventót az év végén, azért ne felejtsük el, hogy kiesőhelyen van jelenleg az iparváros csapata. A helyzetet tovább súlyosbítja, hogy idén nincs a Serie A-ban egy amolyan biztos kieső, hiszen a mezőny rendkívül szoros. A csapat vezetősége nem is tűrte sokáig Giampaolo munkáját, a hetet ugyanis az edző menesztésével és Davide Nicola kinevezésével kezdték, akitől új impulzust remélhetnek a hívek.

A 11. Benevento és a 20. Crotone között csupán kilenc pont különbség van, jelezve, mennyire kiegyenlített a 2020/21-es szezon.

Hogy mégis mondjunk valami biztatót a Bikák fanatikusainak, nos a Toro az utolsó hét meccséből csupán egyet bukott el, azt is Milánóban. Ha viszont kiegészítjük a listát azzal, hogy a hét mérkőzés alatt három kötelező győzelmet is képtelenek voltak behúzni Belottiék (otthon a Spezia, Verona, Bologna hármas ellen), akkor máris "értéktelenné" válik a széria.

Ez a mérkőzés klasszikusan a "kit győzzünk le, ha nem éppen az ellenfelet?" kérdéssel indulhat mindkét részről. A Torino jobb csapat, mint a Benevento, a Boszorkányok viszont hazai pályán joggal bíznak abban, hogy a Torino idén egy könnyedén verhető alakulat. Mindkét csapat elég "overes" csapat alapvetően, hiszen a gólátlag mindkét félnél 3 felett van. 

Nem is gondolkozunk sokat a tippen, logikusnak tűnhet itt egy lapokkal megfűszerezett kőkemény 90 perc, amelyet az dönt el, hogy melyik védelem tudja eggyel többször megállítani az ellenfelet.

{"headTitle":"Benevento-Torino","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-22 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,5 gól felett","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3429127] 2021-01-22 20:45:00 Benevento - Torinox;
megosztom