Férfi kézi-vb 2021

A franciák és a portugálok meccsével nyernénk - napi tippek a vb-re

megosztom

Szerkesztőink arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt a férfi kézilabda világbajnokságra.

Svájc - Portugália 
Tipp: Portugália
Odds: 1.37 @
    

A Svájc-Portugália mérkőzésen a fogadóirodák letették a voksukat a luzitánok mellett és bár megfordult a fejünkben egy eltolt svájci hendikep is, végül mi is benevezünk a portugálok nyeretésébe.

Az ibériai válogatott egy nagyon kemény meccset veszített el Norvégiával szemben, amivel ugyan csökkentek a negyeddöntős esélyei, de még mindig él a továbbjutás esélye. Ehhez azonban Svájc ellen hozniuk kell a kötelezőt. 

A helvétek beugróként teljesen tét nélkül játszanak, az eredményeik pedig nem is rosszak, hiszen Ausztriát és Izlandot is le tudták győzni. A svájci csapat kulcsembere Andy Schmid, aki elképesztő formát mutatott idáig, de egyedül azért ő sem tudja megváltani a világot. 

Aktuálisan a portugál válogatott jobb erőkből áll, muszáj lenne ezt a mérkőzést megnyernie, ezért ebben a párosításban a papírformára fogadunk. 

bet365

Ízleld meg profi tippekkel a lovizás egyedi hangulatát. Részletekért kattints ide!
 

Izland - Franciaország
Tipp: Franciaország
Odds: 1.27 @
     

Mindkét csapatnál hiányzik az első számú játékos, amit egyértelműen a skandinávok éreznek meg a tornán. Izland ugyanis csak a kötelezőket (Algéria, Marokkó) tudta hozni, ezen sikerek mellett pedig kétszer is kikapott. A csoportkörben Portugáliától, míg kedden, igen komoly meglepetésre, Svájctól. Azon vereségnek köszönhetően gyakorlatilag elszálltak a továbbjutási esélyeik.

A franciák a nyitónapon lenyomták a norvégokat, azóta pedig önmagukhoz hűen mindössze annyit adtak ki magukból, ami éppen elegendő volt a sikerhez. Így volt ez Ausztria, Svájc és Algéria ellen, a győzelmeknek köszönhetően pedig karnyújtásnyira vannak a negyedöntőtől.

Pénteken ugyanakkor nem lazsálhatnak, nyerniük kell, hiszen céljuk a csoportelsőség. A siker pedig szerintünk össze is jön számukra, hiszen a felek közt jelentős minőség- és formabeli különbség van a franciák javára, vagyis meglepő volna, ha nem tudnák megnyerni zsinórban ötödik találkozójukat a világbajnokságon.

{"headTitle":"Férfi kézilabda világbajnokság, 10. játéknap ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-22 15:30","footerTitle":"Eredő odds: 1.73","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Franciaország nyer","odds":"1.27","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Portugália nyer ","odds":"1.37","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom