Férfi kézi-vb 2021

Kötelező a győzelem - tippek a magyar - brazilra

 • mr.blonde
megosztom

Csütörtökön Brazília ellen kezdjük meg a középdöntős szereplést, a papírforma alapján jó esélyünk van a győzelemre.

Csoportgyőztesként került be a magyar válogatott a középdöntőbe, ahol Brazíliával, Lengyelországgal és Spanyolországgal mérjük össze az erőnket. A célként megjelölt legjobb nyolc közé kerüléshez vélhetően elég lesz két győzelem is ezen a három meccsen, hiszen a magunkkal hozott 4 pont jelenleg komoly előnyt jelent a riválisokkal szemben. 

Csütörtök az a Brazília lesz az ellenfél, amely egy ponttal érkezett a középdöntőbe, amelyet még a legelső meccsen Spanyolország ellen szerzett meg. A dél-amerikaiak a koronavírus miatt picit hiányos kerettel jöttek a vb-re, aminek talán a lengyelek elleni meccsen látszott az eredménye, hiszen nagyon simán, tíz góllal kikaptak. Amolyan sötét ló csapat a brazil, nehéz kiszámítani, milyen motivációval és lelkesedéssel lépnek pályára adott játéknapot, de az biztos, hogy a magyar válogatott esélyese a találkozónak. 

A németek felett aratott győzelem során a szakmai stáb elsősorban az első sor játékosaira támaszkodott, így jó pár  - főleg fiatal - játékos jóval több játéklehetőséget kaphat ezen a meccsen. A rotáció esetén azonban az első két meccsen is láthattuk, hogy jóval több a hiba a magyar csapat játékában, vagyis minőségben a második sor elmarad az elsőtől. 

Persze ebben túl sok meglepetés nincsen, csupán arra akartunk kilyukadni, hogy ez a mérkőzés hullámzó lehet a magyar válogatott részéről.

A dél-amerikai válogatottak ellen előfordult, hogy megszenvedtünk az elmúlt pár világverseny alkalmával, szóval fél vállról biztosan nem vehetjük ezt a találkozót. 

A fogadóirodák a magyar csapatot favorizálják, az egál hendikephatárok 3-4 gól között mozognak. Mi a BetClic kínálatából szemeltük ki egy tippet, ami a magyar csapat győzelmét hozni, azonban a pontkülönbség az 1-5 gól tartomány között állna meg. 

Szerinted jó tipp ez a meccsre? 

{"headTitle":"Magyarország - Brazília ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-21 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország nyer ","odds":"1.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Nyerő pontkülönbség - Magyarország 1-5 ","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Hogyan használhatod ki az ajándék fogadást (Freebet)?

 • Lépj fel a BetClic oldalára és készítsd el a regisztrációdat. 
   
 • Fizess be a számládra egy olyan összeget, amelyet megengedhetsz magadnak.
   
 • Tegyél meg egy fogadást az első befizetésed értékében legalább 1.50-es szorzóval.
   
 • Ha a fogadásod nyer, akkor a nettó nyereményt jóváírják a számládon. 
   
 • Ha a fogadásod veszít, akkor jogosulttá válsz egy ingyenes fogadásra, akkora összegben, amekkora az első befizetésed volt.

 

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

betclic

 

 

megosztom