Spanyol kupa

Köszönjük, ezen a szorzón kérnénk a favoritot!

  • mr.blonde
megosztom

A friss Szuperkupa-győztes Bilbaóban nem bíznak a fogadók, pedig a baszkok komolyan veszik a csütörtöki kupameccset.

A hét közben kupafordulót rendeznek Spanyolországban, a Real Madrid szerdai búcsúja valamint a Barcelona csütörtök esti mérkőzése viszont elviszi a fókuszt, pedig az Ibiza - Bilbao meccsel kapcsolatban érdekes folyamatok zajlanak.

{"headTitle":"Ibiza - Bilbao ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-21 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ibiza ","odds":"3.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"3.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Bilbao ","odds":"1.92","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A harmadosztályú Ibiza az előző körben óriási meglepetésre 5-2-re kiütötte hazai pályán a Celta Vigo együttesét, folytatva ezzel parádés őszi idényét, hiszen az októberi start óta még nem szenvedett vereséget a gárda. Érthetően bizakodva várják a Bilbao elleni találkozót is, a fogadók pedig meg is előlegezik a bizalmat a harmadosztályú kiscsapatnak, ami azért meglepő, mert közben a Bilbao egyáltalán nem akarja elengedni ezt a meccset.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS
KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


A baszkok élére pár héttel ezelőtt kinevezett Marcelino a hétvégén óriási eredményt ért el azzal, hogy a Real Madridot és a Barcelonát is legyőzve megnyerte a Spanyol Szuperkupát. Marcelino három mérkőzés óta dirigálja az Athleticet, ezalatt kétszer játszott a Barcával és négy gólt rúgtak nekik.

Még túlságosan friss a szakmai kapcsolat közte és a csapat között, ezért sem valószínű, hogy fél vállról veszik ezt a meccset. Marcelino ugyan elmondta, hogy lesznek változások a kezdőben, de azért túl sok nem, amit alátámaszt az is, hogy a Bilbao az A-keretét nevezte erre a meccsre.

 

 

Mire érdemes fogadni?

A fogadóirodák eredetileg 1.60 alatti szorzón kínálták a Bilbao győzelmét, de a fogadók feltolták a vendégek szorzóját kettes odds környékére. A kihirdetett meccskeret végett viszont ezekben a számokban már találhatunk értéket.

A Bilbao az új edzőnek köszönhetően új impulzusokat kapott, amelyek elősegítették a csapat fejlődését is. A Real Madrid és a Barcelona legyőzése olyan önbizalomlöketet adhat a gárdának, amely még jó pár hétig kitarthat. Nem becsüljük le az Ibiza alakulatát, de a megemelkedett szorzókra mi lecsapnánk.

A -0,25-ös ázsiai hendikep értelmében döntetlen esetén a tétünk felét visszakapjuk, a csapat gólokra vonatkozó +1,25 feletti tippnél pedig legalább két baszk gól kell a zöldüléshez, de egy találatnál a tétünk fele szintén visszajár.

{"headTitle":"Ibiza - Athletic Bilbao ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-21 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Athletic Bilbao -0,25 ","odds":"1.67","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Csapat 2 - gólok száma 1,25 felett ","odds":"1.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Te melyik tippet választanád? 

[3509072] 2021-01-21 19:00:00 UD Ibiza - Athletic Bilbaox;
megosztom