Férfi kézi-vb 2021

A spanyolok és a magyarok meccsével nyernénk - napi tippek a vb-re

megosztom

Szerkesztőink arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt a férfi kézilabda világbajnokságra.

Spanyolország - Németország
Tipp: Spanyolország (döntetlen esetén a tét visszajár)
Odds: 1.33 @
    

A németek számára eddig nem túl valami fényes ez a világbajnokság. Temérdek hiányzójuk van, épphogy belemelegedtek, rögtön elmaradt egy mérkőzésük, mindezeknek köszönhetően pedig kikaptak a magyar válogatottól a csoportzárón, így nehéz helyzetből várják a középdöntőt.

Amit azok ellen a spanyolok ellen kezdenek, akik egyrészt voltaképp mondhatni teljes kerettel vannak ott Egyiptomban, másrészt a maximálisan vihető négyből, három egységet tudtak magukkal vinni és az uruguayiak ellen biztosan két ponttal kalkulálhatnak a folytatásban. A hispánok ugyanakkor nehezen lendültek bele, csak ikszre voltak jók a brazilok elleni rajton, majd eggyel lenyomták a lengyelek, viszont kedden már hattal verték a tunéziaiakat.

Az eddig látottak alapján, a felek közti jelenlegi minőségbeli különbség, illetve az, hogy a németeken lesz a teher, azt mondatja velünk, hogy ez a meccs a spanyolok sikerével érhet véget. Ugyanakkor nem kockáztatunk, a döntetlent kivesszük a játékból, így kétesélyben fogadunk a hispánokra csütörtökön.

bet365

Magyarország - Brazília 
Tipp: Brazília szerez 30 gólt - NEM 
Odds: 1.28 @
     

A magyar csapat Brazília ellen kezdi meg a középdöntős szereplését, ahova maximális pontszámmal, azaz 4 egységgel érkezett. A dél-amerikai válogatott meglehetősen kaotikus teljesítményt nyújtott idáig a vb-n, hiszen le tudott ikszelni Spanyolországgal, majd a komoly téttel bíró találkozón 10 gólos zakót kapott Lengyelországtól. 

A magyar válogatott a németek felett aratott bravúros sikert követően nem biztos, hogy ezer hőfokon ég majd, éppen ezért számítunk arra, hogy elsősorban védekezésben nyerhetjük meg ezt a meccset.

30 gólt kapni a magyar csapat ritkán szokott, az elkövetők pedig rendre európai sztárcsapatok. Mivel ennek a találkozónak azért elég sok jelentősége van, mi úgy számolunk, hogy inkább egy underes meccs kerekedhet ki a dologból, ebből kiindulva pedig megszavazzuk a bizalmat Mikler Rolandéknak és arra fogadunk, hogy Brazília nem dob nekünk 30 gólt. 

{"headTitle":"Férfi kézilabda világbajnokság, 9. játéknap ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-21 18:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.70","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Spanyolország (dnb)","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Vendég csapat (Brazília) szerez 30 gólt - NEM ","odds":"1.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom