Férfi kézi-vb 2021

Skandináv győzelmekre fogadunk - napi tippek a vb-re

megosztom

Szerkesztőink arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt a férfi kézilabda világbajnokságra.

Svédország - Fehéroroszország
Tipp: Svédország (döntetlen esetén a tét visszajár)
Odds: 1.28 @
      

A svédeknél ugyan vannak hiányzók, de így is megállják a helyüket a vb-n. Sőt, brillíroznak, hiszen a csoportban mind a három meccsüket behúzták, hétfőn például rangadót nyertek, a házigazda Egyiptomot nyomták le egy góllal, méghozzá úgy, hogy a hajrában sikerült fordítaniuk.

A skandinávok tehát maximális, négy pontot hoztak magukkal a középdöntőbe, a fehéroroszok viszont csak egyet. Ugyanis mindössze Dél-Koreát sikerült legyőzniük (ez az eredményük kiesett), az oroszokkal ikszeltek, míg hétfőn hiába vezettek hat góllal a szlovénok ellen, olyan összeesést sikerült produkálniuk, hogy végül négy találattal kikaptak.

A svédek minőségibb csapatot alkotnak, jobb formában is vannak, így rájuk fogadunk. No, de csak kétesélyben (döntetlen esetén a tét visszajár), hiszen még így is korrekt szorzót kapunk rájuk.

bet365

Portugália - Norvégia 
Tipp: Norvégia 
Odds: 1.37 @
     

Második mérkőzésünk a játéknap egyik legizgalmasabbnak ígérkező rangadója, ahol a középdöntőbe négy ponttal érkező portugálok a végső győzelem egyik nagy favoritjával találkoznak. A norvégok a franciák elleni zakó után szépen hozták a kötelezőket, ám így is csak két pontot tudtak magukkal hozni a középdöntőbe. A továbbjutás szempontjából ez egy kulcsfontosságú mérkőzés lesz, hiszen Franciaország vélhetően elviszi az egyik negyeddöntős helyet ebben a csoportban, a norvégok pedig éppen a portugálok kárára csíphetik meg a másikat. 

A két gárda a tavalyi Eb-n találkozott utoljára egymással, akkor az északiak simán, hat góllal nyerni tudtak. Jó előjel, hogy a szupersztár Sander Sagosen bombaformát mutat eddig a vb-n, ezen a meccsen pedig óriási szüksége lesz rá a norvégoknak, az ilyen helyzeteket pedig Sagosen nagyon kedveli. 

Nem mondanánk, hogy sétagalopp vár Norvégiára ezen a meccsen, de mivel több hibázásra nincs lehetőségük, elő kell venni a legjobb játékukat, ha pedig ez sikerül, akkor ezt a meccset le fogják hozni. 

{"headTitle":"Férfi kézilabda világbajnokság, 7. játéknap ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-19 18:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.75","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Svédország (DNB)","odds":"1.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Norvégia nyer ","odds":"1.37","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom