Férfi kézi-vb 2021

Az újabb csoportgyőzelem is összejöhet - íme a magyarok szorzói

megosztom

A magyar válogatott csoportgyőztesként a maximális négy pontot vitte tovább a középdöntőbe, ami azt jelenti, hogy két győzelem elég lehet a negyeddöntős szerepléshez.

Lékai négy másodperccel a vége előtt lőtte a győztes gólt Németország ellen // fotó: handballegyipt2021.com

Óriási csatában, összességében remek játékkal a magyar válogatott 29-28-ra legyőzte Németországot az egyiptomi világbajnokság első csoportkörének utolsó fordulójában, ezzel pedig megnyerte az A-csoportot. A 100 százalékos teljesítménynek köszönhetően a középdöntőbe négy pontot viszünk, ahol - sorrendben - Brazíliával, Lengyelországgal és Spanyolországgal csapunk össze. 

A magyar válogatott helyzete meglehetősen kedvező, hiszen a középdöntős csoport élén áll, a legjobb nyolcba kerülésért pedig minden bizonnyal elegendő lesz további két győzelmet aratnia. 

>>Fogadj élőben a magyar csapat meccseire és ha elmegy a tipped, ingyen fogadást kapsz!Részletek >>

Erre a legnagyobb esély Brazília és Lengyelország ellen mutatkozik, azonban ha ezt a két találkozót valóban sikerrel vennénk, akkor a spanyol válogatott elleni utolsó fordulós rangadón akár egy döntetlen is elegendő lehet az újabb csoportgyőzelemhez, de egy vereség esetén is második helyen továbbjuthatunk a negyeddöntőbe.  Csoportgyőzelem esetén a legjobb nyolc között vélhetően Franciaország lenne az ellenfél, második helyen való továbbjutás esetén pedig a portugál-norvég duó valamelyik tagja következhetne. 

De ne szaladjunk ennyire előre, inkább vessünk egy pillantást a fogadóirodák várakozásaira. Az I-es középdöntős csoport győztesére kínált piacokon a magyar válogatott az oddsrangsorban a második helyen áll Spanyolország mögött, a mieink csoportgyőzelme 2.85-ért fogadható az Unibetnél. 

A brazilok a hiányzóik ellenére is tisztesen helytálltak idáig, remiztek a spanyolokkal és a tunéziaiakkal is, kedden viszont nagyon simán kikaptak a lengyelektől. Attól a lengyelektől, akiket a vb előtt nagyon csúnyán leírtak a fogadóirodák, azonban a megfiatalított alakulat egyre magabiztosabb. 

A papírforma alapján csütörtökön a brazilok legyőzzük, így szombaton a lengyelek ellen talán a vb legfontosabb meccse következhet. A tét óriási, hiszen amelyik csapat ott vereséget szenved, az minden bizonnyal búcsúzhat a negyeddöntős álmoktól. A lengyelek legközelebb Uruguay ellen játszanak, az nekik sima 2 pont, vagyis ha legyőzik a magyar csapatot, akkor pontszámban beérnek minket és az egymás elleni eredmény nekik lesz kedvező. Ebben az esetben az utolsó fordulóban a spanyol ellen valószínű csak a győzelem jelentene továbbjutást. 

{"headTitle":"Fogadás főcsoportra - győztes ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-25 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország ","odds":"2.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Magyarország","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Szerinted mire megy a középdöntős csoportban a magyar csapat? 

megosztom