Spanyol foci

Megint első az utolsó ellen! - tipp a spanyol bajnokságra

  • varin

Lapokra találtunk remek hendikepes ötletet egy baromira érdektelen spanyol meccsen. Íme!

Deja vu-érzésünk lehet a  fenti cím kapcsán, ráadásul korábban is a Getafe volt a főszereplője egy ilyen jellegű tippnek. Ismét tehát a spanyol bajnokságba kalandozunk egy lap hendiért, ahol a legsportszerűbb és a legkeményebb csapat találkozik egymással.

Novemberben a Getafe-Villarreal találkozón tettük a madridi csapat DNB-s "győzelmét", ami a kártyákat illeti. Akkor a közelmúltbeli meccseikre alapoztunk, valamint arra, hogy a hazai gárda több, mint 2-vel nagyobb átlagot hozott a La Ligában, mint a Sárga Tengeralattjáró. Az a tippünk végül úgy sült be, hogy a faultokat "megnyerte" 18-11-re a Getafe, de egy, a 92. percben adott sárga miatt mégis elbukott a +0-nk is. A tippben lévő értéket viszont remekül mutatja, hogy 3-4 tizedet is esett a szorzó kezdésre.

A hazai szereplő most sem változott, a Villarreal helyére viszont az a Huesca kúszott be, amely 18 bajnokin csupán 29 sárgát és 1 piros lapot gyűjtött be. Ha az újonc idegenbeli teljesítményét nézzük, még inkább szembeötlő a sportszerű játékuk, 9 bajnokin csupán 1.33 sárga átlagban, ami még a 19. helyezettnél is 0.3-mal kevesebb.

Ami a Getafét illeti, a csapat sorozata nem sokat változott, továbbra is extrém kemény futballt mutat be a fővárosi gárda. Átlagosan 3.65 sárga és 3 piros lap, míg hazai pályán 3.22 figyelmeztetés meccsenként. Ugyan Bordalás Jiménez mester fiai elsősorban idegenben gyűjtik a kártyákat, így is lényegesen magasabb az átlaguk a riválisnál.

Hiába szerepel pocsékul idén a Huesca, sima meccset sem mi, sem pedig a fogadóirodák nem várnak. Egy szűkös hazai győzelem pedig előrevetíti a sok taktikai faultot Matáék részéről, de tudjuk jól, pénzt akkor sem buknánk, ha a két csapat végül ugyanannyi figyelmeztetést gyűjtene be.

{"headTitle":"Getafe-Huesca","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-20 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Getafe +0 lap","odds":"1.92","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3424222] 2021-01-20 19:00:00 Getafe - Huescax;