Női kézi BL

Érdemes lehet szembemenni a Ferencvárossal?!

megosztom

Komoly rangadó vár a ferencvárosi lányokra szerdán a Bajnokok Ligájában.

Komoly meccs előtt az FTC. - Fotó: fradi.hu

Elhalasztott mérkőzéseket pótolnak szerdán a női kézilabda Bajnokok Ligájában, az egyik találkozón pedig az egyik magyar kirakatcsapat, nevezetesen a Ferencváros is érdekelt lesz. Az FTC hazai pályán játszhat, ugyanakkor roppant nehéz feladat vár a csapatra, hiszen a Metz alakulatát látja vendégül.

Nem sikerült a hétvégi BL-találkozója Elek Gáboréknak, mivel otthoni környezetükben kaptak ki négy góllal, 28-24-re az Esbjerg gárdájától. Azon a meccsen erősen meglátszott, hogy a három irányító közül Tóth Nikolett nem lépett pályára, Kovacsics Anikó mindössze 10 percet tudott vállalni, vagyis Szucsánszki Zitára akkora teher hárult, amihez mostanság nem volt hozzászokva.

Ennek köszönhetően a csapat támadójátéka gyenge volt, rengeteg labdát adott el a Ferencváros. Nagy kérdés, hogy szerdán kire számíthat Elek mester, ha ugyanaz lesz a felállás, mint szombaton, akkor nagyon könnyen egy újabb vereségbe nézhetnek bele a hazaiak.


>>>FOGADJ A VILÁG LEGJOBB SZORZÓIN A PINNACLE-NÉL!<<<


pinnacle

Merthogy a Metz alapvetően jobb csapatnak számít, mint az Esbjerg, és jobb formában is van, vagyis összeszedte magát a Brest elleni bajnoki vereséget követően. A franciák a Bajnokok Ligájában ugyanis többek közt a Rosztov csapatát győzték le (27-26) bő egy hete, míg szombaton Ljubljanában arattak mondhatni könnyed sikert (26-22).

Mindezeken túl a hírek szerint csak a szokásos hiányzói (Kapitanovic, Copy, Deba) lesznek a vendégeknek, vagyis az utóbbi hetek siker csapatát küldheti pályára Emmanuel Mayonnade.

Az előjelek, a hiányzók, a felek közti minőségbeli különbség, továbbá az a tény, hogy ezen a meccsen egyértelműen a Fradin lesz a teher (a vendégek úgy vernek a hazaiakra két pontot, hogy eggyel kevesebb mérkőzést játszottak) azt mondatja velünk, hogy érdemes lehet szembemenni a hazaiakkal és a vendégekre fogadni.

{"headTitle":"Ferencváros - Metz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-20 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Metz -0,5","odds":"1.787","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
megosztom