EXTRA

Szétbombázzák ezt a tippet, de itt még korrekt oddson fogadható

 • Cesc18
megosztom

A pandémia nem csak a tavalyi, de az idei tenisznaptárt is átírta, így a teniszrajongóknak a mostani és a következő héten is be kell érniük Challenger-tornákkal.

Jelenleg valamirevaló férfi tenisztorna csak Isztambulban zajlik, ahol a mezőnyt olyan játékosok alkotják, akiknek nem sikerült kvalifikálniuk az Australian Openre. Ez azt jelenti, hogy top 100-as teniszező nincs a főtáblán, viszont top 100 és 200 között rangsorolt játékosokból rengeteg, tehát rettentően sűrű a mezőny. 

Mi az az EXTRA rovat?
Az EXTRA címkékkel ellátott cikkeknél igyekszünk különlegesen értékes tartalmakat és value szorzókat prezentálni olvasóink számára. Ezek az írások még nagyobb hozzáadott értékkel bírnak, ami lehet egy meccsdöntő információ vagy éppen egy elszúrt odds.

Bár nincs a kiemeltek között, de ettől függetlenül a tornagyőzelem egyik favoritja az a Marc-Andrea Huesler, aki tavaly ősszel hasonló körülmények között kaparintotta meg a trófeát Ismaningban. 

A 24 éves svájcinak a 2020-as esztendő komoly változást hozott, hiszen nem csak behúzott két Challenger-tornát, de Kitzbühelben egy ATP 250-es elődöntő is összejött számára. Egyértelműen szintet tudott lépni a korábbi évekhez képest, a remek eredményeknek köszönhetően pedig immáron a top 150-ben rangsorolják. 

Isztambulban az argentin Guido Andreozzi ellen kezdi meg a küzdelmeket, a fogadóirodák pedig nem sok esélyt látnak arra, hogy Huesler veszítsen ezen a találkozón. Ebben mondjuk semmi meglepő nincs, hiszen a dél-amerikai pályafutása során alig játszott fedett körülmények között, legutóbb 2017 januárjában. 

Andreozzi ráadásul komoly mélységeket élt meg az elmúlt másfél évben, ami miatt a tavalyi szezont kompletten ki is hagyta. Valószínűleg nem járt messze attól, hogy visszavonuljon, de végül a folytatás mellett döntött. 
 

Mire fogadjunk?


Akadt olyan iroda, amelyik 1.30 feletti szorzóval dobta piacra Andreozzit, erre pedig azonnal lecsaptak a fogadók és pillanatok alatt 1.20 alá verték le. Ennek köszönhetően a -4.5-ös hendikepre kínált szorzó is zuhanásnak indult.

A legtöbb helyen vagy kivették a kínálatból, vagy 1.70 környékén adják. A 22beten viszont még egész korrekt, 1.86-os oddson játszható a tipp. 

Huslernek egyébként sokkal jobban fekszik a fedett pálya. Nagy szervával, lapos ütésekkel operál, ami gyors körülmények között rettentően hatékony.

{"headTitle":"Marc-Andrea Huesler - Guido Andreozzi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-20 08:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Huesler -4.5 Game Hendikep","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30. 000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónusz4

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet

 

megosztom