NB I

Kieshet az Újpest? Túlélhet a Diósgyőr? - oddsok az NB I búcsúzóira

  • varin
megosztom

A papírforma a Diósgyőr-Budafok kettős búcsúját ígéri, ám főleg Miskolcon nagy célokkal vágtak neki 2021-nek.

Alig egy hónap szünetet követően folytatódik az OTP Bank Liga 2020/21-es viadala. Ami az élmezőnyt illeti, a Ferencváros a vesztett pontokat nézve 12 egységgel vezeti az NB I-et, így nagy izgalmak nem várhatóak az aranyérmet illetően. A tabella hátsó részén viszont annál érdekesebb lehet a második félszezon.

{"headTitle":"Melyik csapat esik ki az NB I-ből?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-20 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Diósgyőr","odds":"1.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Budafok","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"ZTE","odds":"2.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Mezőkövesd","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Paks","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Kisvárda","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Újpest","odds":"10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Budapest Honvéd","odds":"12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Eggyel kevesebb meccset játszott ugyan a Diósgyőr, mint a 10. helyen álló Honvéd, ám a miskolciak 1.25-ös szorzója így is jelzi, nem számíthat sok jóra tavasszal a megújult szakmai stáb. A borsodi csapat augusztus vége óta egyetlen meccset tudott megnyerni a pályán (és egyet a zöld asztal mellett), ráadásul az évet a Groupama Arénában kezdik meg a piros-fehérek. Azért a tulajdonosváltás, az új edző és a tengernyi új igazolás meghozhatja a várva várt áttörést és a jó szériát, ám nagy kérdés, hogy ilyen őszt követően egy összeszokatlan közösség mire lesz képes. Az mindenesetre érdekes, hogy a DVTK kiesésének szorzója nem változott a tél folyamán.

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 20. 000 HUF kockázatmentes fogadást!

 

A Budafok 1.50-es szorzója sem tűnik túlságosan hízelgőnek. Csizmadia Csaba együttese nyolc nyeretlen mérkőzésből érkezik, a kezdeti villámrajtot követően nagyjából "beárazódott" a csapat. Jó hír lehet a Pest megyei csapatnak, hogy eggyel kevesebb mérkőzést játszott, mint az előtte álló riválisok, így vesztett pontokat tekintve nincs kiesőhelyen az újonc.

Az év végén nagy volt a versenyfutás a Honvéd-Újpest kettős között, ám a nagy múltú együttesekre a szorzó is kimagasló, például a Honvéd 12-szeres száma egészen meglepő azt látva, hogy Pisont István csapata a 11. pozícióban kezdi meg a szezont, ha a Budafok legyőzi az MTK-t.

Szerintetek melyik oddsban lehet az érték, valaki "beelőzi"  a Diósgyőr-Budafok duót vagy érvényesül a papírforma?

325922
unibet

 

megosztom