Premier League

Ázsiai gólokba fektetünk a Leicester-Chelsea rangadón

  • Tomihmv
megosztom

Közel 1.80-szoros tippet küldünk játékba a Premier League keddi csúcsmeccsén.

Két mérkőzés kerül terítékre a Premier League-ben kedden, melyek közül egyértelműen a Leicester-Chelsea ütközet emelkedik ki.

A hazaiak jó formában vannak, hiszen az elmúlt tíz tétmeccsükön mindössze egy vereséget szenvedtek, kétszer remiztek, míg a maradék hét találkozójukat behúzták. Perpillanat zsinórban három sikerrel a hátuk mögött érkeznek a találkozóra, mindezeknek is köszönhetően a harmadik helyen állnak a bajnokságban, mindössze két ponttal elmaradva az éllovas Manchester Unitedtól.

A jó forma mellet Brendan Rodgers annak is örülhet, hogy gyakorlatilag már alig van hiányzója. Biztosan csak Praet marad ki, míg Vardy összeszedett egy kisebb sérülést az elmúlt héten a Southampton ellen, de meglepő volna, ha nem vállalná a játékot a keddi meccsen.


>>>FOGADJ A VILÁG LEGJOBB SZORZÓIN A PINNACLE-NÉL!<<<


pinnacle

A Rókáknál tehát minden rendben, és úgy fest, hogy a Chelsea is kezd kimászni a gödörből. A vendégek ugyanis a legutóbbi két mérkőzésüket megnyerték (előtte ugye hétből egy volt a mérlegük), igaz, gyorsan tegyük is hozzá, hogy a negyedosztályú Morecambe, illetve a meccs több, mint felét emberhátrányban játszó Fulham legyőzése nem nagy fegyvertény. Ugyanakkor ezen sikereknek köszönhetően a játékosok hite visszatért, önbizalommal telve várják a Leicester elleni ütközetet.

Frank Lampard is egyébként hasonló helyzetben van, mint kollégája, biztosan csak egy játékosára, Kantéra nem számíthat eltiltás miatt, míg Christensen szereplése kérdéses.

A Chelsea a korábbi botlásainak köszönhetően mindössze a hetedik helyen tanyázik, keddi riválisától hat ponttal van lemaradva, vagyis számára ez egy roppant fontos találkozó. A formák és a szezon eddigi részét alapul véve a Leicesternek áll a zászló, viszont a vendégek bírnak minőségibb kerettel, így nem csoda, hogy a bukmékereknél teljesen háromesélyes a találkozó.

Szoros meccsre lehet számítani, mint ahogy a felek utóbbi egymás elleni találkozói is rendre szorosak voltak (az elmúlt nyolc találkozójukból mindössze három dőlt el a rendes játékidőben). Mivel óriási a tét, továbbá a Leicester alapjátéka a magabiztos védekezésre épül, így megpróbálkozunk egy underral. Tippünk, hogy kevesebb, mint 2,75 gól (ázsiai gólok) születik a meccsen, ami egyrészt teljesen legalább négy találat esetén veszítene, másrészt a felek utolsó hét egymás elleni meccséből hatszor is ült volna.

{"headTitle":"Leicester - Chelsea","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-19 21:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 2,75 gól (ázsiai gólok)","odds":"1.763","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3411523] 2021-01-19 21:15:00 Leicester City - Chelseax;
megosztom