Sportfogadás

Drónokkal csalnak a leleményes fogadók

megosztom

Meglepő történet, amely sokat elárul az élő lovi fogadások nehézségeiről.

Egyértelműen az egyik legnehezebben fogadható sportág manapság a lóverseny, ahol egy profi tippmester már akár 20-25%-os találati aránnyal is hihetetlen számokat tud hozni. Szerencsére a brit lovis forrásunknak köszönhetően mi is rengeteget tudunk nyerni lovival, ám a legélelmesebb fogadók egy igen speciális praktikához kell folyamodjanak, hogy legyőzzék a fogadóirodákat.

Történt ugyanis, hogy a január 9-én esedékes Welsh Grand Nationalen drónokat észleltek a pálya felett, amely élőképes videófelvételt továbbított a "gazdájának". Ezzel az eszközzel pedig a fogadó "jogosulatlan" előnyre tehetett szert a fogadóirodákkal szemben, amely a balhét kirobbantotta.

Az élő lóversenyes fogadás értelemszerűen csak néhány percig, akár néhány másodpercig lehetséges, hiszen nagyon rövid futamokról beszélünk. Különösen fontos tehát, hogy a bukik gyorsan reagáljanak a változásokra, amelyben segítségül szolgál számukra, hogy az irodák élőképes közvetítése körülbelül 2 másodpercet késik a valósághoz képest. Ezzel szemben a mai drónok gyakorlatilag csúszás nélküli képkockákat tudnak továbbítani a tulajdonosának.

Az ügyből állítólag igen komoly rendőrségi ügy is lett, hiszen a drón tulajának nincs joga sem felvételeket készíteni, sem pedig közvetíteni az eseményről, ráadásul biztonsági aggályokat is felvet az ügy, hiszen volt már arra precedens, hogy egy drón a pályára zuhant futam közben.

Úgy látszik, ahogyan fejlődnek a fogadóirodák, úgy találnak ki újabb és újabb remek módszereket a játékosok is.


Neked viszont nem kell ilyen trükkökhöz folyamodnod, hiszen a Hathárom és a Logibet zárt Discord-felületén már hónapok óta osztjuk meg az egyik brit lóversenyes forrásunk tippjeit, méghozzá kiemelkedő eredményességgel.

A brit lóversenyes tipster all time-statisztikája
Tippek szám Profit Átlagos tét ROI
638 +126.08 2.44 8.08%

 

Hogyan láthatom az ingyenes tippeket?

Ehhez nincs más dolgod, mint csatlakozni a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez, amely egyébként már több, mint 2000 sportfogadni szerető tagot számlál.
 

  • Regisztrálj ingyenesen a Discordra ITT.
     
  • Csatlakozz a Hathárom és a Logibet közös szerveréhez ITT.
     
  • Használd a webes alkalmazást, töltsd le az applikációt vagy telepítsd mobilodra a mobilappot.

 

Hogyan látom a zárt lóverseny csatorna tippjeit?

Ehhez ugyanúgy csatlakoznod kell a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez, illetve szükséged lesz mellé egy Logibet-előfizetésre is.

  • Előfizettem a Logibetre, most mit kell tennem?

Ha sikerült csomagot választanod, a következő oldalon add meg a szükséges adatokat és ezt követően néhány órán belül hozzáférést biztosítunk számodra a zárt szobákhoz, köztük a lóversenyes csatornához is!

  • Van Logibet-előfizetésem! Nekem mi a teendőm?

Ha már rendelkezel bármilyen Logibet-előfizetéssel, akkor már csak annyi teendőd maradt, hogy a következő oldalon add meg a szükséges adatokat, hogy hozzáférést tudjunk biztosítani számodra a zárt szobákhoz, köztük a lóversenyes csatornához is!

 

>>> SZERETNÉK ELŐFIZETÉST VÁSÁROLNI ÉS LÁTNI AZ ÖSSZES LÓVERSENY-TIPPET <<<

 

megosztom