Bundesliga 2

Akár hendivel is vállalható a Hamburg?

 • gb1
megosztom

A feljutásra hajtó és remek formában lévő HSV a szenvedő Osnabrück ellen lép pályára a fordulózárón.

A német másodosztály 16. körét a Hamburg-Osnabrück zárja, amelyen papíron sima hazai siker van kilátásban. Ezzel nehéz is lenne vitatkozni, látva a csapatok formáját, de azért a HSV hajlamos hajmeresztő 90 perceket produkálni, szóval készpénznek mégsem lehet venni.

{"headTitle":"Hamburg-Osnabrück","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-18 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hamburg","odds":"1.58","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Osnabrück","odds":"5.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A kikötővárosi együttes visszacsúszott a második helyre a tabellán, amelynek élmezőnye amúgy is elég sűrű. Daniel Thioune mester küldetése, hogy visszavezesse a piros nadrágosokat a Bundesligába, nem lesz egyszerű, de a harmadik nekifutásra talán idén tényleg sikerül ezt kiharcolni.

Az utóbbi meccseken mutatott játék mindenképpen önbizalomra adhat okot - zsinórban négy győztes bajnoki után jött a Nürnberg elleni 1-1, ezalatt pedig 12-4-es gólarányt hoztak össze. A tabella második felében tanyázó együttesei ellen jellemzően könnyed, nem egyszer hendikepes sikereket arattak.

Tudtad? Simon Terodde szenzációs szezont fut a HSV-ben és már 16 bajnoki találatnál jár, ezzel vezetve a góllövőlistát.

Az Osnabrück az utóbbi négy meccsen nyolcat nyelt be, tehát Terodde számára remek lehetőség lesz, hogy növelje amúgy is impozáns mutatóját. A 11. helyen álló alakulat ugyanakkor sziporkázik idegenben, ahol eddig csak egy alkalommal égett meg és nemrégiben a Bayern-verő Holstein Kielt otthonából is három ponttal távozott.

Ha ehhez hozzátesszük, hogy a Hamburg az utóbbi 11 bajnokin csak egyszer úszta meg kapott gól nélkül és az elmúlt 11/9 meccsén jött a BTTS, akkor már érezhetjük, hogy érdemes lehet ezzel az opcióval próbálkozni. Látva viszont, hogy az Osnabrücköt legutóbb a sereghajtó Kickers is elpáholta, egy óvatosabb ázsiai hendikepes ‘H’ is megfontolandó, amely egy gólos hazai sikernél push, többgólosnál pedig nyertes lenne.
 

Neked melyik tipp szimpatikusabb?
 

{"headTitle":"Hamburg-Osnabrück","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-18 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hamburg -1 (ÁH)","odds":"1.97","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt - igen","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30. 000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónusz4

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet
megosztom