Átigazolás

Hétszeres pénzt ér, ha Costa rámegy a nagy lóvéra

megosztom

A balhés csatár karrierjének újabb szakasza zárult le, de vajon merre folytatja? Anglia, Kína és az USA is lehet akár.

December végén robbant a hír, hogy a többek közt rendszeres balhéiról elhíresült Diego Costa azonnali szerződésbontást kért klubjától, az Atlético Madridtól. A Matracosokhoz nyárig kötötte a kontraktus, ám a vezetőség beleegyezett a válásba, Costa pedig szabadon igazolhatóvá vált.

A 32 éves csatár a spanyol fővárosban két eredményes periódust is töltött, ami alatt 215 tétmeccsen lépett pályára, 83 gólt és 36 asszisztot jegyzett. A csapattal megnyerte a La Ligát (2013/14), a Copa del Rey-t (2013), az Európa Ligát (2018) és kétszer elhódította az UEFA Szuperkupát (2010, 2018).

Az utóbbi hetekben számos érdeklődő megjelent az ügynökénél és a befutó az oddsok alapján kissé váratlan csapat is lehet. A Premier League-et erősítő Wolverhamptonra ugyanis csak @2-szeres szorzót fizet az Unibet, hiszen a Farkasok kétségbeesetten próbálják pótolni a lerobbant Raúl Jiménezt. Mondjuk mesterük, Nuno Espírito Santo már tavaly nyáron kiszemelte magának a spanyol válogatott támadót.

Tudtad? Costa a Chelsea-t két bajnoki címhez segítette és 89 meccsen 52 találatot jegyzett a londoniak mezében!

Természetesen a kínai Super League-csapatok is bejelentkeztek, ez az opció pedig hihetetlen fizetéssel csábít és nem Costa lenne az első, aki inkább a lóvét választja a logikusabb váltás helyett. A fő esélyesek között találjuk még az MLS klubokat és további két Premier League együttest, az Evertont és az Arsenalt.

Fogadási szempontból egyelőre sajnos nem rendelkezünk túl sok érdemi információval, de érdemes résen lenni, hiszen akár napokon belül pont kerülhet az ügyre.

{"headTitle":"Diego Costa csapata 2020.02.02.","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Wolverhampton Wanderers","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Bármelyik kínai Super League klub","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Bármelyik MLS klub","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Everton","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Arsenal","odds":"12.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Hogyan használhatod ki a 20. 000 HUF értékű kockázatmentes fogadást?

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást egy sporteseményre.
   
 • Amennyiben az első fogadásod veszít, az Unibet visszatéríti a téted 20. 000 HUF-ig.
   
 • A visszatérített bónusz készpénzben csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 20. 000 HUF kockázatmentes fogadást!

unibet
megosztom