Serie A

Ezt tippeljük az olasz szuperrangadóra

  • varin

Underdog a Juventus Milánóban, ha kikap Pirlo csapata az Inter ellen, nehéz helyzetbe kerül.

Derby d'Italiával zárul a hétvége, az Inter-Juve rangadó pedig hatalmas téttel bír. Ha ugyanis a bajnokcsapat vereséget szenved, hétfőn pedig a Milan Szardínián hozza a kötelezőt, Pirlóék hátránya 10, illetve 7 pontra duzzad. Ám a San Siróban bizony Ronaldóék az oddsok alapján underdognak számítanak.

{"headTitle":"Inter-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-17 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Inter","odds":"2.48","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.59","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Juventus","odds":"2.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

A legnagyobb, nem városi rangadóról lévén szó joggal gondolhatnánk lapesőre, és talán váratlanul is érhetne minket az 5-ös line, ám ez nem véletlen. A 43 éves Daniele Doverinél ugyanis lágyszívűbb játékvezetőt nehéz találni. Hiába vezetett már idén Atalanta-Inter vagy Juventus-Atalanta rangadókat, az átlaga  még a 4,0-t sem éri el, míg tavaly alig ugrotta meg a 4,2-t is. 

Doveri mérlege idén az 5-ös határon 7 under, 1 push, míg tavaly 12 under, 3 over, 3 push.

Mindehhez még tegyük hozzá, hogy hiába derbi, az elmúlt években egyáltalán nem volt olaszos lapzuhatag. Tavaly 4, illetve 5, előtte pedig 4, illetve szintén 4 lap volt, mondani sem kell, Doverinél jóval keményebb sporikkal.

Hiányzók terén egyik csapatnál sincsen hatalmas probléma, a hazaiaknál ugyanazok a nevek maródiak, mint egy héttel ezelőtt, így Conte nem kell változtasson, míg a vendégeknél Dybala, De Ligt, Sandro és Cuadrado sérült/beteg, Morata viszont kezdhet CR7 mellett.

Kevés milánói sikerélmény volt ebben a párharcban az elmúlt években, bizony tavaly is minden pont az Öreg Hölgynél végezte. Remek csapat az Inter, erről nehéz lenne vitatkozni. Conte remek munkát végez, ám amíg az olyan kötelező 90 perceket nem tudják hozni Lukakuék, mint amilyen volt a múlt heti, római kirándulás, ahol a 86. percben, többek között meglepő edzői döntések miatt buktak pontokat, addig felelőtlenség lenne Scudettóról álmodozni.

A Juventus jelenleg nem mondható sokkal jobb csapatnak, viszont a hihetetlen rutin, elsősorban például Ronaldónak vagy a Chiellini-Bonucci párosnak, inkább a Zebrák oldalán található.

Underdogként mi megszavazunk egy torinói pontot, amelyet megfűszerezünk a fenti okok miatt egy lap underrel és díszítésként rávarázsolunk egy gól undert is, az ugyanis rendkívül ritka, hogy ebben a párosításban legalább négy gól szülessen.

{"headTitle":"Inter-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-17 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bet Builder: x2 + 7 lap alatt + 5 gól alatt","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3428991] 2021-01-17 20:45:00 Inter - Juventusx;