Férfi kézi-vb 2021

A macedónok és a portugálok meccsére fogadunk - napi tippek a vb-re

megosztom

Szerkesztőink arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt a férfi kézilabda világbajnokságra.

Egyiptom - Észak-Macedónia
Tipp: Észak-Macedónia +9 (európai hendikep)
Odds: 1.28 @
      

Házigazda egy vb-re csak beeső válogatott ellen, ez bizony hazai. A bukmékerek is így vannak ezzel, totális favoritnak hozták ugyanis ki Egyiptomot Észak-Macedónia ellen.

Mindezt alátámasztja az is, hogy a egyiptomiak Chile hatgólos legyőzésével nyitottak a tornán, míg az észak-macedónok a svédek ellen néztek bele egy 12 gólos zakóba. Azonban, ha a vendégek akarnak még ettől a tornától valamit, akkor szombaton pirítaniuk kell.

Úgy véljük egy szorosabb összecsapásra van kilátás, amely vélhetően a hazaiak sikerével ér véget, ugyanakkor köszönhetően a rutinos vendégeknek, aligha lesz nagy különbség a felek közt. Avagy szerintünk jó esély van arra, hogy Észak-Macedónia 9 gólon belül maradjon.

bet365

Marokkó - Portugália 
Tipp: Marokkó +13 (európai hendikep)
Odds: 1.33 @
     

Portugália sikerrel vette a csoportdöntőnek is beillő Izland elleni nyitómeccsét, így innentől spórolhat az erővel a középdöntőre. Marokkó nagyon közel volt hozzá, hogy megverje az esélyesebbnek gondolt Algériát, ám végül 1 góllal alulmaradt. Az észak-afrikai csapat kellemes benyomást tett ránk, nem "fakezű" tudatlanok alkotják a csapatot. 

Bár ezzel együtt is teljesen egyértelmű, hogy Portugália óriási favoritja a mérkőzésnek, a bukik által megszabott hendikephatárokkal szerintünk érdemes játszani. Az eltolt hendikeppek piacain a +13-as határ nálunk játszható, hiszen a tipp értelmében a marokkói gárda akár 12 gólos vereséget is szenvedett. 

{"headTitle":"Férfi kézilabda világbajnokság, 4. játéknap ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-16 18:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.70","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Észak-Macedónia +9 (eh)","odds":"1.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Marokkó +13 (eh) ","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom