Bundesliga

Ütemesen nő a Leverkusen szorzója, mi azonban másra fogadunk

megosztom

A Gyógyszergyáriakra nehéz idegenbeli meccs vár a többek közt Dortmundot is verő Union Berlin ellen.

A német élvonal 16. körét az Union Berlin-Bayer Leverkusen nyitja, amely trükkös kis meccsnek ígérkezik. Első ránézésre könnyű lenne rávágni, hogy sima ‘V’, igen ám, csak a fővárosi csapat meglepő módon az ötödik helyről várja a folytatást és hazai pályán még csak egyszer kapott ki.

{"headTitle":"Union Berlin-Bayer Leverkusen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-14 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Union Berlin","odds":"3.59","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Leverkusen","odds":"2.16","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

A Stadion An der Förstereiből a Bayern és a Wolfsburg is csak egy ponttal távozott, a Dortmund pedig vereségbe szaladt bele. Valójában az utóbbi 14 bajnokin csak a városi rivális Hertha ellen kaptak ki és eddig nem volt olyan meccs, ahol lőtt gól nélkül maradtak volna. Az sem rengette meg Urs Fischer legénységét, hogy az első kilenc meccsen hatot vágó Kruse kidőlt a sorból, ugyanis helyén a nigériai Awoniyi remekül helytáll. A támadó a Wolfsburg ellen zsinórban negyedik összecsapáson találhatott volna be, ám akkor Becker és Andrich góljaival értek el 2-2-es döntetlent.

A kezdőbe amúgy visszatérhet az eltiltását letöltött Prömel, Schlotterbeck pedig felépült, Kruse, Ujah és Pohjanpalo viszont továbbra sem bevethetők. A vendégeknél hosszabb a kihagyók sora, viszont sikerült erősíteni is, hiszen a Man Unitedből megszerezték Timothy Fosu-Mensah-t. Új sztár is van készülőben a 17 éves középpályás, Wirtz személyében, akit remélhetőleg ezúttal pályán látunk majd.

[3399296] 2021-01-15 20:30:00 Union Berlin - Bayer Leverkusenx

A Gyógyszergyáriak a hét közben sima 4-1-gyel ütötték ki a Frankfurtot a kupából, ezzel egy három meccses nyeretlenségi szériát megszakítva. A Bayern és a Frankfurt elleni bajnoki vereségből tehát sikerült kikecmeregni és visszaszerezni az önbizalmat, a fogadók viszont egyelőre nem bíznak bennük, hiszen 1.90-es nyitóoddsuk már 2,10 felett jár. Amúgy az utóbbi öt Union elleni meccset győzelemmel zárta a csapat, de ne feledjük, hogy idén minden eddiginél komolyabb erőt képviselnek a berliniek. 

Tudtad? Ez lesz az Union Berlin történelmének 50. Bundesliga-összecsapása - eddig 18-12-19 a mérleg!

A gólok is szép számmal potyognak mindkét fél találkozóin - az Union utóbbi 10/8, a Leverkusennek pedig az utóbbi 5 idegenbeli Bundesliga-meccse overes eredménnyel zárult. A fővárosiak elmúlt 8/7 meccsén a gólváltás is zöldült, amire szerintünk ezúttal is remek esély van, ennek ellenére pazar szorzón játszható.

{"headTitle":"Union Berlin-Bayer Leverkusen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-14 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt - igen","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

>>>FOGADJ A VILÁG LEGJOBB SZORZÓIN A PINNACLE-NÉL!<<<

megosztom