Férfi kézi-vb 2021

Erős tippünk van a magyarok nyitómeccsére

megosztom

Pénteken a vb-újonc Zöld-foki Köztársaság ellen kezdi meg szereplését a magyar válogatott. A győzelem nem, csak annak mértéke lehet a kérdés.

Már ha egyáltalán lesz mérkőzés. A Zöld-foki Köztársaság válogatottja ugyanis az egyik leginkább bajban lévő csapat a tornán, hiszen az elmúlt napok tesztelései után összesen 10 játékos és a szövetségi kapitány produkált pozitív tesztet, és az esti mérkőzés előtt még újabb tesztelés vár a csapatra. Ha a zöld-fokiak nem tudnak kiállni, akkor az IHF közlése szerint a magyar válogatott 10-0-s különbséggel nyeri a meccset. 

Ami egyébként még talán a 'vendégeknek' lenne szerencsésebb, hiszen egy megrendezett mérkőzésen vélhetően ennél nagyobb különbséggel nyernének a mieink. 

A koronás hírek miatt egyébként a fogadóirodák többsége már kivette a kínálatból a mérkőzést, a hendikephatárok pedig +/-17,5 gólon álltak meg. 

A 22betnél még fogadható a találkozó és az iroda kínálatában egy erős tippre lettünk figyelmesek. 

A speciális ajánlat arra vonatkozik, hogy hány percig lesz egyhuzamban gólképtelen a magyar válogatott.

A buki egy +/- 4,5-ös határt állított fel, amit mi meg is kontráznánk. 

A két csapat között óriási a különbség, ráadásul az újonc afrikai alakulat a vírus miatt erősen megtizedelt, szóval ha lesz mérkőzés, akkor egy nagyon laza edzőmeccs lehet ez a mieinknek. Egy ilyen ellenféllel szemben egy ötperces gólcsend nem reális, ahhoz legalább négy egymás után elrontott magyar támadás kéne legalább. 

Ugyanaz ez az opció egyébként megjátszható a csoportunk másik mérkőzésén, a Németország - Uruguayon is, ami szintén nagyon erős választásnak tűnik. Ott a németekre vonatkozó 4.5 perc alatti opcióra 1,88-as szorzóért fogadhatunk.  

{"headTitle":"Magyarország - Zöld-foki Szigetek ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-15 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Csapat 1, Megszakítás nélküli teljes percek max. száma szerzett gól nélkül a meccsen 4,5 alatt ","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

 

Próbáld ki a 22betet Te is!

  • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
     
  • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
     
  • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30. 000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónusz4

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet

 

megosztom