Serie A

Nem a leglogikusabb tippet fogadjuk meg a Lazio-Román

  • varin
megosztom

Hiszünk a Lazio kiváló szériájában, így megtámogatjuk a Sasok sikerét egy tippel.

Derby della Capitale, vagyis római városi derbi nyitja az olasz futballhétvégét, ahol finoman szólva is el leszünk kényeztetve. A városi csatával egy körben lesz ugyanis még egy Derby d'Italia (vagyis összecsap az Inter és a Juventus), de még egy Torino-Spezia, Napoli-Fiorentina és Cagliari-Milan mérkőzés is vár ránk, vagyis igazi futballünnep lesz ez a néhány nap a Csizmán. A legfontosabb 90 percekre természetesen beharangozóval és tippekkel is készülünk, így hát kezdjük is meg a sort a római vérengzéssel.

{"headTitle":"Lazio-Roma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-15 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lazio","odds":"2.98","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Roma","odds":"2.41","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Indítsuk is mindjárt a legfontosabbal, vagyis alighanem minden tippre éhes olvasó első gondolatával. A mérkőzést Daniele Orsato vezeti, aki legutóbb 2017-ben dirigálta a városi rangadót. Akkor a Lazio "idegenben" nyert 3-1-re, Orsato pedig hat lappal végzett. A Bet365 által meghatározott line 6.0 a meccsre, vagyis érthető módon igen lapdús meccset várnak attól a játékvezetőtől, aki idén 6.33-as átlaggal dirigál Itáliában, míg tavaly ez a szám 5.76 volt.

Sajnos a fogadók is korán eszméltek és igaz, hogy akik a Logibeten követnek, azok el tudtak csípni egy nagyon-nagyon értékes over 5-öt @1.61-ért, sajnos a fogadók nagyon hamar szétverték a value lehetőségét nem csak a Pinnacle-nél, de máshol is. Így tehát a lapos fogadástól muszáj eltekintenünk value hiányában.

Egyik csapatnak sem jön rosszkor egyébként ez a 90 perc, hiszen a felek felszálló ágban vannak: a Lazio két nyertes, a Roma négy veretlen találkozóból érkezik, de még a Farkasok egyetlen remije is az Inter ellen született, ami kiváló eredmény ez ellen a Conte-legénység ellen.

Fontosabb új hiányzó egyik oldalon sincsen, Lulic, Correa és Strakosha a hazaiaknál, Zaniolo, Fazio, Crinstante, Villar és Santon a vendégeknél említendő játékos. 

Nagyon kéne a Sasoknak ez a siker, hiszen éppen elkapták a ritmust egy elég gyenge időszakot követően, egy sikerrel pedig pontszámban az 5. helyig jöhetnének fel. Ugyanakkor a Roma az elmúlt évek legjobb teljesítményére készül idén és egyre jobban összeáll Fonseca gárdája, noha azért nevekben még talán a Laziónál sem mondható erősebbnek.

Nagy rangadóról és mindig hatpontos meccsről lévén szó joggal gondolnánk, hogy óvatos futball és olaszos védekezés várható, de a római derbik gyakran kivételt képeztek ez alól. Tavaly oda-vissza 1-1-et játszottak a csapatok, de idén azért jócskán benne van az over, amelyre nem is kapunk alacsony határt sajnos.

Mi viszont inkább a hazai csapatot támogatjuk meg. A Roma 2016 óta nem nyert a Lazio pályaválasztásával és hiszünk benne, hogy felfelé ível majd a Lazio szériája, amelyhez szükséges lenne legalább egy pont a városi rivális ellen.

{"headTitle":"Lazio-Roma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-15 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lazio +0.25","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3428992] 2021-01-15 20:45:00 Lazio - Romax;
megosztom