Szavazás

És te miért fogadsz még papíron?

megosztom

Szavazásunkban arra keressük a választ, hogy miért fogad még 2021-ben valaki papíron.

Az online fogadóirodák folyamatos térnyerésével egyre hátrébb szorul az offline játék, egyáltalán nem lehetetlen, hogy néhány éven belül a papíros sportfogadók (vagyis a lottózóban tippmixelők) száma töredéke lesz csupán a játékosoknak.

Az online fogadásnak számtalan előnye van az offline-hoz képest, a jóval szélesebb kínálat, a magasabb szorzók, a különböző fogadóirodáknál elérhető funkciók - mint a fogadáskészítő vagy a felvehető most- , az elérhető bónuszok és akciós fogadások mind-mind előnyt jelentenek egy online sportfogadónak.

Nem beszélve arról, hogy ma, amikor az okostelefonok világát éljük, egy online számlával mindig a zsebünkben hordozzuk a saját lottózónkat, vagyis bármikor és bárhol lecsaphatunk egy-egy kecsegtető fogadási lehetőségre.

Jelenleg azonban a papíralapú fogadások még továbbra is nagy népszerűségnek örvendenek a fogadók körében. Ennek miértjeire keresve a választ most arra lennénk kíváncsiak, hogy olvasótáborunk mekkora része fogad még mindig papír alapon és miért teszi.

Te szoktál még papíron sportfogadni és ha igen, miért?x;
megosztom