Férfi kézi-vb 2021

A spanyolok és a dánok meccsére fogadunk - napi tippek a vb-re

megosztom

Szerkesztőink arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt a férfi kézilabda világbajnokságra.

Spanyolország - Brazília
Tipp: Spanyolország -3 (európai hendikep)
Odds: 1.33 @
      

Férfi kézilabdában a spanyol és a brazil válogatott között jelentős minőségbeli különbség van, természetesen a hispánok javára. Mindezt a felek utóbbi időben lejátszott egymás elleni meccsei is bizonyítják, legutóbb a 2019-es világbajnokságon csaptak össze, akkor 12-vel nyertek a spanyolok.

A gárdák közül csak Spanyolország tudott meccset játszani a tornát megelőzően, igaz, 31-28-ra kikapott Horvátországban egy Eb-selejtező keretén belül. Ugyanakkor ez is több, mint a semmi, a keret pedig parádés, amit a bukmékerek azzal ismernek el, hogy szerintünk a harmadik legesélyesebbek az aranyéremre.

Ha mindezekhez hozzátesszük azt, hogy a braziloknál két játékos - a védelem oszlopos tagja, Thiagus Petrus és a kapus Leonardo Tercairol - és öt stábtag is pozitívat tesztelt és el sem utazott Egyiptomba, akkor már nem is kérdés, hogy kinek is áll a zászló. Szerintünk olyannyira a spanyoloknak, hogy könnyedén, legalább négy góllal nyerhetnek pénteken.

bet365

Dánia - Bahrein 
Tipp: Bahrein +14 (európai hendikep)
Odds: 1.33 @
     

Szelvényünk második mérkőzésén a végső esélyes Dánia Bahrein elleni meccse szerepel.

A skandinávok óriási favoritok ezen a mérkőzésen, amin nem lehet csodálkozni, ugyanakkor rutinos válogatott révén nem vagyunk benne biztosak, hogy földbe döngölik az ellenfelet.

Az első meccseket mindig a ráhangolódásra használjak a topcsapatok - főleg, ha gyengébb az ellenfél -, így nem gondoljuk, hogy Dánia tövig nyomná ezen a meccsen a gázpedált. Egy 10 gól körüli győzelem bőven kielégítő lehet az északiaknak.

Bahrein nem fogja olcsón adni a bőrét, hiszen ennek a válogatottnak komoly szakmai kihívás egy ilyen szintű ellenfél. Bahrein a két évvel ezelőtti vb-n is játszott két topfavorittal a csoportban, a spanyoloktól 10, a horvátoktól 12 gólos vereséget szenvedett. 

{"headTitle":"Férfi kézilabda világbajnokság, 3. játéknap ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-15 18:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.77","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Spanyolország -3 (eh)","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Bahrein +14 (eh)","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom