Spanyol foci

Ezzel a tippel dupláznánk a Real Madrid - Bilbao elődöntőn

  • mr.blonde

Csütörtök este kiderül melyik csapat lesz a Barcelona ellenfele a spanyol Szuperkupa fináléjában.

Szerda este drámai körülmények között ért véget az első elődöntő a Szuperkupában, ahol a Lionel Messi nélkül felálló Barcelona büntetőrúgásokat követően jutott túl a Real Sociedad együttesén. Csütörtök este kiderül, ki lesz a katalánok ellenfele, a Real Madrid és az Athletic Bilbao összecsapásán.

Csapathírek

A Real Madrid legutóbb egy gól nélküli 0-0-t játszott az Osasuna otthonában, amivel elszalasztotta azt az esélyt, hogy ha csak ideiglenesen is, de a tabella élére ugorjon a bajnokságban. Az a meccs ugyanakkor meglehetősen extrém körülmények között zajlott, a szakadó hóesés miatt futballozni igazán nem lehetett a pályán.

Ezt a pici botlást leszámítva nincs rossz szériában a királyi gárda, hiszen már 9 találkozó óta veretlen. Zinedine Zidane nem szeretné ezt a szériát megszakítani, így mindenki ott van a fedélzeten, aki csak lehet.

A Bilbao nemrégiben edzőváltáson esett át, ám az új mesternek nincs könnyű dolga, hiszen a Barcelona után most a Real Madrid lesz az ellenfél. A baszkoknál Unai Lop és Peru Nolaskoaian sérült, Berchiche és Álvarez játéka pedig kérdéses. Ezzel együtt is megvan a Bilbao, hiszen az alapemberei közül mindenki hadra fogható.

[3498501] 2021-01-14 21:00:00 Real Madrid - Athletic Bilbaox

Mire érdemes fogadni?

A fogadóirodáknál természetesen a Real Madrid a mérkőzés esélyese, a blancók győzelme 1.60 körüli szorzón fogadható. A Barca-Sociedad meccsen is láthattuk azonban, hogy hiba lenne lebecsülni az underdogot, ezért ezen az oddson a mérkőzés előtt nem vennék ki a Real Madridot.

[3498501] 2021-01-14 21:00:00 Real Madrid - Athletic Bilbaox;5

Ami viszont combos szorzón fogadható, az a mindkét csapat szerez gólt opció. A két csapat december 15-én lejátszott meccsén beesett volna ez a tipp, amire most kettes szorzón felett fogadhatunk. Az új edzővel készülő Bilbao motivációban felülkerekedhet a Real Madridon, és egyszer mattolhatja a királyi gárda védelmét, ugyanakkor a favorit csapat eredményességét sem zárhatjuk ki.

{"headTitle":"Real Madrid - Athletic Bilbao ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-14 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt ","odds":"2.04","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3498501] 2021-01-14 21:00:00 Real Madrid - Athletic Bilbaox;