Logibet

Egyértelmű, hogy ki az év tippmestere nálunk! - interjú

  • Logibet

Parádés második félévének köszönhetően a Logibet JokerOrigint választotta a legjobbnak. Íme a nyertes szavai.

Logibet: Először is gratulálunk, hiszen a Logibet stábja téged választott meg az év tippmesterének. Mekkora munka áll egy ilyen fantasztikus statisztika és hízelgő elismerés mögött? 

JokerOrigin: Először is köszönöm szépen az elismerést, örülök, hogy ennyire jól látják a dolgokat a stábtagok :D Viccet félretéve, komoly dolognak tartom ezt, mert elég komoly a konkurencia, gondoljunk csak a Top Logis tipsterekre (Varin, Grizi, Money, Kecsege, Krecsak és sorolhatnám)

A Hathárom olvasóinak szavazásán JokerOrigin a negyedik lett, a legtöbb voksot krecsak1 kapta, akire 25% szavazott, míg a második helyen varin, a harmadikon Man1878utd végzett.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, nem igazán élem meg munkának a szó szoros értelmében, mert szeretem csinálni, teljesen az életem részévé vált, hogy szinte egész nap nézem a telómon vagy bármelyik eszközön a line-okat, oddsokat. Bent vagyok egy igen jó kis zárt csoportban, ahol jó infókat, tippeket kapok. Így nem fáradtságos munka, de sok időt emészt fel az biztos. Viszont nem vagyok az a fajta tipster, aki egésznap sérültekre, hiányzókra vadászik, az én stílusom nem ezen alapszik, így náluk biztos, hogy kevesebbet "dolgozom" 

Logibet: 2020-ban 1234 mérkőzésre tippeltél és közel 500 egység profit mellett 4.17% ROI-t értél el. Akik értenek a sportfogadáshoz, pontosan tudják, ekkora tippmennyiségnél ez a ROI is kimagasló. Mi szívből gratulálunk hozzá! Te elégedett vagy a számaiddal? 

JokerOrigin: Röviden: nem. Jégkorong nélkül csak vergődés volt egész augusztusig. Az augusztus és december közti szakasszal már nagyon elégedett vagyok. Remélem a Covid ennyire nem írja át a hokiszezont, mint tette ezt tavaly, akkor erősebb év is kijöhet belőle :) 

Ott folytatja, ahol abbahagyta! - íme a januári rajt Jokertől

Logibet: Ahogyan megismertünk, igencsak lelkiismeretes, elszánt és keményen dolgozó tippmester vagy. Erre talán a legjobb példa, hogy az év első tippjei már 36 perccel az újévi pezsgők durranása után megérkeztek. Szoktál azért pihenni vagy egy tippmesternek mindig ébernek és tettre késznek kell lennie?  

JokerOrigin: A szilveszter nálunk úgy nézett ki, hogy megnéztük a Verdák 1-et, utána pedig a 2-t, ekkor volt kb éjfél, szóval nem egy házibuli közben poszoltam :D 

JokerOrigin az év tippmestere-cím mellé egy 250€-s különdíjat is kapott a Logibettől.

Pihenni telefon nélkül keveset szoktam, a mai sportfogadásban rohadt gyorsan kell reagálni, hogy közelíts a tipster statjához. Tehát mint sportfogadó keveset pihenek, mint tipster jóval többet, legtöbb jégkorong meccs késő délután kezd, persze mindig éber vagyok, hátha a semmiből csípek el egy jó dealt. 

Logibet: Több előfizetőnk is kiemelte, hogy mennyire szimpatikusan válaszolsz, reagálsz és segítesz a tippeknél. Fontosnak tartod az előfizetőkkel való jó kapcsolat ápolását? 

JokerOrigin: Ha időm engedi szívesen segítek bárkinek, legyen előfizető vagy sem. Nem azért csinálom, hogy több feliratkozóm legyen vagy ilyesmi, nem is látom, szóval értelme sem lenne :)  Én is voltam ennek az útnak az elején, nem nagy dolog megosztani a tapasztalataimat.  

Logibet: Ha jól tudjuk, te magad is aktív használója vagy a Logibetnek. Mit szeretsz a legjobban a Logiban és kiket követsz az oldalon?

JokerOrigin: Így van, van egy 6 hónapos tagságom. A legjobb dolog a lekövethető statisztika, ott nem lehet csalni, kozmetikázni. 

Követett tippmestereim (nem végleges, még nézelődök) varin (teniszes forrása), krecsak1kecsege55x, th3k1ngl2p, Griezmann.

Logibet: Mik a céljaid 2021-re, mit várhatunk tőled az élő tippadó felületen?

JokerOrigin: Minél többet nyerni, minél hatékonyabban :) Nem igazán várható más mint 2020-ban jöhet minden ami jégkorong, persze meg vannak a kedvenc ligáim, de nem specializálódtam semelyikre, az nagyon leszűkítené a merítési lehetőségeimet. 


Hogyan kaphatom meg JokerOrigin élő tippjeit?

 

A Logibeten bármely csomag megvásárlásával, majd a discordos azonosító megadásával jogosulttá válsz, hogy megnézd az összes élő tippadó, köztük Joker tippjeit is. Ha kizárólag az ő tippjei érdekelnek, a hathónapos LIVE-csomag megvásárlásával már havi 10€-ért megtekintheted a kaszáló "gonosz" ötleteit.

 

Csatlakozz tehát minél hamarabb és kaszálj úgy, ahogy a nyerő sportfogadók!