Spanyol foci

Két spéci tippel kockáztatánk a Sociedad-Barca elődöntőn

megosztom

Szerda este semleges pályán játsszák a Spanyol Szuperkupa első elődöntőjét, ahol a Sociedad és a Barcelona csap össze egymással.

Tavaly a kupa történetében első alkalommal a bajnokon és kupagyőztesén kívül még két csapat vehetett részt, a bajnokság második helyezettje és a kupadöntős, így négy csapat részvételével rendezték meg a Szuperkupát. Ez a szisztéma folytatódik idén is, csak ezúttal nem külföldön játsszák a meccseket, hanem spanyol földön, Cordoba városában. Az első elődöntőre szerdán kerül sor, ahol a Real Sociedad és a Barcelona feszül egymásnak.

Csapathírek

Ahogy a hétvégi előzetesünkben is írtuk, a Real Sociedad az őszi idény egyik meglepetését szolgáltatta remek szereplésével, azonban a baszk alakulat lufija kipukkadni látszott az elmúlt hetekben. A Sociedad az utolsó 10 tétmeccséből csak egyet tudott megnyerni, a bajnokságban lecsúszott a BL-helyekről is, pedig egyelőre a legtöbb mérkőzést tudhatja magáénak.

A visszaesés egyik oka a rengeteg sérülés lehet, Imanol Alguacil vezetőedzőnek hetek óta tucat játékosát kell nélkülöznie. Ezen a meccsen Sangalli és Munoz biztos kimaradó lesz, de Elustundo, Moyé és David Silva játékára sincs túl sok esélyt - kezdőként legalábbis.

A Barcelona egy tökéletesen ellentétes pályán mozog jelenleg, hiszen a katalánok nyolc forduló óta veretlenek a La Ligában. Ami különösen szembetűnő, az Lionel Messi 2021-es formajavulása, az argentin szupersztár a legutolsó három mérkőzésen régi csúcsformáját idézte, ami négy szerzett gólja is jelez.

Ronald Koemannak nincs új sérültje, Piuqé, Sergi Roberto, Fati és Coutinho hiányához viszont már hozzászokhatott a csapata.

[3498500] 2021-01-13 21:00:00 Real Sociedad - Barcelonax

Mire érdemes fogadni?

A fogadóirodák száma alapján a Barcelona egyértelmű esélyese a mérkőzésnek, azonban mivel egy elődöntőről és semleges pályáról van szó, nem biztos, hogy a megéri kivenni a Barcát ennyiért.

Viszont pont a kvázi nagy tét miatt gondoltunk egy Sociedadra vonatkozó lapos fogadásra. Ez a meccs biztosan nem lesz "lájtos", a baszkok november óta tartó vesszőfutása pedig bőven alkalmas lehet arra, hogy a játékosok körében frusztrációt okozzon. A mérkőzést dirigáló José Munuera ugyan nem egy Cakir, de azért nem is rest a zsebébe nyúlni, ha a helyzet megkívánja.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


A Sociedad vélhetően nagy nyomás alatt lesz, a Barca támadói közül Griezmann, Pedri és Messi is jó formának örvend, de meglehet a szélvészgyors Demebelé is gondot okozhat a védőknek, így a baszkokra kínált két sárgás határ szerintünk játszható opció.

Egy másik speciális fogadáson is megakadt a szemünk, ez pedig nem más, mint Griezmann kapura tartó lövésinek a száma. A francia a hétvégén duplázni tudott, szemmel láthatóan élvezi most a játékot, egykori csapata ellen pedig alighanem azért a motivációjával sem lesz gond.

{"headTitle":"Real Sociedad - Barcelona ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-13 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sárga lapok - Csapat 1 összes 2 (AH) felett ","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Griezmann kapura tartó lövések száma 0.5 felett ","odds":"1.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3498500] 2021-01-13 21:00:00 Real Sociedad - Barcelonax;
megosztom