Francia foci

Megismétlődhet a párizsi vérengzés - tipp a szuperkupára

  • varin
megosztom

A kért bírócsere megtörtént, ám az új sporttárssal is hatalmas lapzuhatag várható a francia klasszikuson.

Lens-ben feszül egymásnak szerda este a PSG és a Marseille, hogy eldöntsék, melyik csapathoz kerüljön a Francia Szuperkupa. Ha csupán egy átlagos meccs lenne a két csapat történetében, akkor sem kéne unalomba fulladástól tartani, ám tekintve, hogy Pochettino rögtön trófeát nyerhet a párizsi gárdánál és látva, hogy mi történt szeptemberben a két együttes bajnokiján, nem érdemes kihagyni ezt a találkozót.

A két csapat még a bajnokság harmadik fordulójában találkozott egymással és bizony Brisard sporttársnak már a rendes játékidőben is ki kellett osztania 12 sárga lapot, hogy aztán a néhány perces hosszabbításra elszabaduljon a pokol. Egy csetepatéban a PSG-nél Kurzawa, Parerdes és Neymar, míg a vendégeknél Amavi és Benedetto került a kiállítás sorsára. 

A 36 faultot hozó mérkőzésen így végül a kiosztott lapok aránya 11+11 lett, amellyel egyébként sikerült is nyernünk egy pofásat a Logibeten.

A mérkőzést követően a hazaiak sportigazgatója, Leonardo élesen kritizálta mind saját csapatát, mind a játékvezetőt azért, hogy ilyen megtörténhetett ezen a mérkőzésen. "Nem is értem, hogy miért egy 34 éves, tapasztalatlan játékvezető kapta a találkozót és miért nem Turpin vagy Buquet. Ezen a szinten ilyen játékvezetőkre van szükség" - nyilatkozta indulatosan a brazil, akinek imái meghallgattattak, hiszen szerdán este a 43 éves Ruddy Buquet dirigál majd.

A rutinos sípmester 2017 óta nem vezette ezt a rangadót, akkor 4+4 lapot szórt ki úgy, hogy Neymarnak két percen belül két sárgát is felmutatott. A közel tíz éve dirigáló játékvezető idei átlaga közel 4-es, míg tavaly valamivel ezen határ alatt volt.

Nem kell azonban félteni, a rangos meccseken szívesen szórja a kártyákat, ez pedig várhatóan egy igen kemény, indulatoktól fűtött 90 perc lesz, még úgy is, hogy a brazil szupersztár játéka kérdéses.

A Bet365-ön 1.85-ös szorzóval jött ki az over 5 lap, amit gyorsan le is vertünk, hihetetlenül value fogadást megkötve ezzel a Logibeten. Azonban még ebben az oddsban is akad egy kis érték, így nem vagyunk restek ajánlani ezt a tippet!

{"headTitle":"PSG-Marseille","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-13 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"5.5 lap felett","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3399864] 2021-01-13 21:00:00 Paris Saint Germain - Marseillex;
megosztom