Német Kupa

A háromgólos Bayern-kupasiker is csak dupla pénzt fizet...

  • gb1
megosztom

A címvédő bajor egyesület a másodosztályú Holstein Kiel ellen lép pályára a DFB Pokal második körében.

Történelmi meccs következik a Német Kupa második körében, hiszen a Kiel és a Bayern még soha nem találkozott egymással. Az oddsokból is láthatjuk, hogy a Bundesliga 2-ben vitézkedő Holsteinnek aligha lesz sok esélye a világ egyik legjobb csapata ellen, a cél pedig a tisztes helytállás lehet.

{"headTitle":"Holstein Kiel-Bayern München","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-13 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kiel","odds":"19.18","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"9.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Bayern","odds":"1.11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Nem Lewandowskin múlt, hogy a hétvégén a Bayern vereségbe futott a Gladbach otthonában, hiszen a lengyel az utóbbi öt meccsen nyolc gólt termelt és az idény során 20 pályára lépésen már 23-at számlál. A Düren elleni 3-0-s első kört kihagyta, de a Kiel ellen már a kezdőbe várható, így remeghetnek a hazai védők... Ami kicsit aggasztó viszont, hogy a Frankfurt októberi legázolása óta 15 tétmeccsen csak egyszer úszta meg a bajor csapat kapott gól nélkül.

A hétvégén komoly lehetőséget szalasztott el a Kiel, ugyanis ha legyőzte volna a sereghajtó St. Paulit, akkor az élre ugorhatott volna. Tavaly is megvolt az esélye a feljutásra, ami idén még reálisabb lehet - az eddigi 15 bajnokiból csak kétszer kapott ki és kevesebb, mint egy gólt kap átlagban. Az első körben az ötödosztályú Rielasingent verték a kieliek 7-1-re, többek között a Werderben hosszú éveket lehúzó veterán, Fin Bartels góljának köszönhetően. 

Tudtad? A Kiel az 1911/12-es szezonban német bajnok lett, de az 1963-ban alapított Bundesligában soha nem játszott.

Sok jóra nem számíthat a csapat a Bayern elleni első meccsén, hiszen majdnem 20-szoros pénzt fizet a hazai siker, míg a 'V' -2.5-es hendikeppel sem éri el a kétszeres szorzót. Ugyanakkor a bajorok sebezhető védelmét a zsinórban 13 meccsen gólt szerző Holstein is feltörheti, így a gólváltásban talán több érték van, mint a vendégekre behúzni a gigahendit.

{"headTitle":"Holstein Kiel-Bayern München","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-13 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt - igen","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

>>>FOGADJ A VILÁG LEGJOBB SZORZÓIN A PINNACLE-NÉL!<<<

megosztom