Premier League

Szembemennénk a várakozásokkal a Wolverhampton - Everton rangadón

Kiszámíthatatlan rangadónak néz ki a Wolverhampton-Everton meccs, mi viszont egy gólszámos fogadásban látunk értéket.

Csapathírek 

A Farkasok keretéből Marcal, Raúl Jimenez, Daniel Podence biztosan hiányzik majd, de Willy Boly játékára sem mutatkozik sok esély. Az angol sajtó úgy számol, hogy Nuno Espirito Santo ugyanazt a kezdőt küldheti a pályára, amellyel péntek legyőzték a Crystal Palace együttesét. Ez azt jelenti, hogy egy 4-3-3-as formációt várhatunk, elöl Traoréval, Podence-szel és Fabio Silvával. 

A vendégeknél Carlo Ancelotti jóval nagyobb változásokat eszközölhet, hiszen a szombati kupameccsen több kulcsembert is pihentetett. Allan és Delph viszont még mindig sérült. 

[3411526] 2021-01-12 21:15:00 Wolverhampton Wanderers - Evertonx

Mire érdemes fogadni? 

A fogadóirodák szerint ez egy teljesen háromesélyes mérkőzés és mint olyan, nem is piszkálnánk bele a győztesek megtippelésébe. Megpróbálkoznánk inkább egy gólszámos fogadással, méghozzá rákontrázva a várakozásokra. 

A Wolverhampton hazai pályán kifejezetten underes csapat, hiszen nyolc hazai bajnokiján mindössze kétszer (!) fordult elő, hogy a végeredmény legalább 3 találatot hozott. Az Everton idegenben játszik inkább kevésgólos mérkőzéseket, a liverpooliak vendégmeccsein nyolcból ötször kevesebb, mint 2,5 gólos végeredmény született. 

Ezeket a statisztikákat figyelembe véve a fogadóirodák +/- 2 gólon húzták meg az egál határokat a gólok számára vonatkozóan.  Szerintünk azonban ezt a határ meg lehet kontrázni. 

[3411526] 2021-01-12 21:15:00 Wolverhampton Wanderers - Evertonx;5

Például azért, mert a két csapat egymás elleni mérkőzéseire nem jellemző a gólínség, az utolsó négy meccsükön 16 gól született összesen. Mindkét együttesnek javítania kéne az elmúlt időszak eredményein - különösen igaz ez a Wolvesra -, szóval bunkerfocira azért nem számítunk. 

Nem tartjuk kizártnak a mindkét csapat szerez gólt opciót sem, viszont ennél talán mozgásteret biztosít az overes fogadás, hiszen két gól bármelyik csapatban benne lehet. 

10 nappal ezelőtt erre az opcióra 1.60-as szorzóval jöttek ki a bukmékerek, szerintünk az reálisabb szorzó, így a fogadók által felvitt oddsokra megérheti lecsapni. 

{"headTitle":"Wolverhampton - Everton ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-12 21:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 2 felett (AH) ","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Te mire fogadnál ezen a meccsen? 

 

[3411526] 2021-01-12 21:15:00 Wolverhampton Wanderers - Evertonx;