NFL

Százmilliós kaszálások is voltak - így teljesítettek a fogadók

  • varin
megosztom

A Wild Card-hétvégén több volt a meglepetés, ez pedig vegyes eredményt hozott a játékosoknak.

Hat mérkőzéssel kezdődött meg az idei NFL-szezon rájátszása, négy favorit siker mellett a Cleveland Browns és a Los Angeles Rams borította a papírformát. A fogadóirodák jelentése szerint a játékosok elsősorban vasárnap nyertek sokat, ám az összképen végül éppen az utolsó meccs, a Steelers-Browns javított a bukiknak.

Mint arról Jeff Stoneback, a BetMGM igazgatója beszámolt, volt egy játékos, aki nem kevesebb, mint 500 ezer dollárral kínálta meg a Cleveland +5.5-ös hendikepes tippet, amely váratlanul simán zöldült.

"Összességében nagyon vegyes hétvégénk volt, akadt néhány hatalmas nyerő játékos, például a Cleveland hendikeppel, de volt aki 100 ezer dollárt tett a Brownsra és így 210 ezer dollárt nyert. Ugyanakkor a pénz 82%-a a Pittsburgh-re érkezett be, ez pedig megmentette a közel sem olyan jónak ígérkező NFL-hétvégén a fogadóirodák számára" - mondta Stoneback.

Szintén nagyban hozzájárult a játékosok veszteségéhez, hogy bár a Tom Bradyvel felálló Tampa Bay Buccaneers legyőzte a negatív mérleggel rájátszásba jutó Washington Football Teamet, a 10 pontos hendikepet nem tudta megugrani a Bucs, ez pedig a fogadóirodáknak volt nagy segítség.

A BetMGM további szép szelvényekről is beszámolt. Egy fogadó 240 ezer dollárra nyert 200 ezret a Ravens -3-mal, míg egy másik 210 ezer dollárt tett a Saints -10-re, amely 175 ezret hozott. Az egyik legsimább szelvény 300 ezret hozott egy játékosnak, aki a Saints-Bears meccsen jósolt 48.5 pont alatti eredményt, amely végül kényelmesen zöldült is.

A Divisional Round szorzói
   
Mérkőzés Hendikep Under/Over
Green Bay-LA Rams -6.5/+6.5 45.5
Buffalo-Baltimore -2.0/+2.0 50.0
Kansas-Cleveland -10.0/+10.0 56.0
New Orleans-Tampa Bay -3.0/+3.0 52.0

Hétvégén négy mérkőzéssel folytatódik az NFL-rájátszás, amelyekről szokásunkhoz híven részletes előzetesben is beszámolunk. Beszáll a játékba a két főcsoport-győztes (Packers & Chiefs), míg a Buffalo a Baltimore, a Saints pedig a Bucs ellen favorit hazai pályán.

bet365

 

Yahoo Sports
megosztom