Tenisz

Nem agyaltuk túl ezt a tippet, 1.75-ért nyeretjük az amerikait

  • Cesc18

Kedden az elődöntőkre kerül sor a Delray Beach Openen, és nem lehet kizárni, hogy két amerikai jut majd be a fináléba.

A felső ági elődöntőben ugyanis Christian Harrison képviseli a hazai színeket, míg az alsó ágon Sebastian Korda. Utóbbi enyhe favoritként várja a Cameron Norrie elleni meccsét, míg előbbi 4.33-as underdog a 4. kiemelt Hubert Hurkacz ellen. Górcső alá ezúttal a brit és az amerikai elődöntőjét vesszük. 

{"headTitle":"Cameron Norrie - Sebastian Korda","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-13 02:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Norrie","odds":"1.96","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Korda","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Ahogyan említettük, illetve a szorzók is mutatják, a fogadóirodáknál Korda a meccs esélyese, bár azért elég közel helyezkednek el egymáshoz a számok. 

"Sebi"-ről többször is írtunk a napokban, nagyon nem szeretnénk ismételgetni magunkat. Szépen megindult a karrierje felfelé, amiben biztosan nagy szerepe van Andre Agassinak is, aki télen segítette a tehetséges amerikai felkészülését. 

Korda két komoly önbizalomnövelő győzelmet is jegyzett már a tornán, hiszen azok után, hogy kiütötte az 5. helyen kiemelt Tommy Pault, a negyeddöntőben sikerült legyőznie az első számú amerikai játékost, John Isnert is. 

Ismét kiválóan játszott Korda, kifejezetten hatékony tudott lenni fogadóként, ami azért "Big John" ellen mindenféleképpen nagy szó, még ha az idősebb amerikai nem is játszott élete formájában. A jó fogadójáték mellé pedig stabil adogatógémeket tett a pályára "Sebi', avagy mindössze egyszer brékelte őt Isner. 

Ami Norrie-t illeti, Frances Tiafoe személyében egy amerikait már elbúcsúztatott a tornán. Nagyon erősen kezdett a Tiafoe elleni negyeddöntőben, utána viszont rendesen döcögött a brit játéka.
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Nem cifrázzuk túl a tippünket, egyszerűen behúzzuk Kordát győztesnek. Nagyon motivált, nagy önbizalommal üt és jó színvonalon játszik. Isner ellen is meg tudta húzni a bravúrelütéseket, tipikusan olyan formában van, amikor minden összejön. Norrie nem volt annyira meggyőző, hogy közel egál oddson ne szavazzunk bizalmat az amerikainak. 

{"headTitle":"Cameron Norrie - Sebastian Korda","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-13 02:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Korda","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<