La Liga

Rangadón léphet újabb nagyot a bajnoki cím felé az Atlético

  • varin
megosztom

A második félidőre fókuszálunk spéci tippünkkel a hét egyik legnagyobb rangadóján.

Első fordulóból elmaradt mérkőzést rendeznek meg kedden este, amelyen az Atlético Madrid a Sevillát fogadja, már ha az időjárás is úgy akarja. A hétvégén ugyanis a Madrid-Barajas repülőtér lezárásra került, így a Bilbao nem tudott elutazni a spanyol fővárosba, ám lehet mondani, hogy a Matracosok így is eredményes hétvégét zártak. A Real Madrid botlása miatt ugyanis az előnyük (a vesztett pontokat illetően) 10 egységre nőtt, persze ha arra gondolunk, hogy éppen az andalúz gárda lesz az egyik ellenfél, amely ellen ezt a különbséget be lehet állítani, akkor azért nem vár könnyű sorozat a Madridra.

{"headTitle":"Atlético Madrid-Sevilla","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-12 21:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atlético Madrid","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Sevilla","odds":"4.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Ez a mostani Sevilla ugyanis se nem könnyen verhető gárda, se nem az Atlético kedvenc ellenfele. Hogy mást ne mondjunk, a vendégek az utolsó hét, Atléti elleni meccsükből csak egyet veszítettek el, ráadásul december eleje őrzik veretlenségüket.

Simeone gárdája csúfos kudarcból érkezik, hiszen hiába állít ki erős csapattal az Atlético a Cornella ellen, Joao Félixék kaput eltaláló lövés nélkül lehozták a kupacsatát, amely a korai búcsút jelentette számukra. Azért ha azt nézzük, hogy a Matracosoknál egyértelműen a bajnokság és a BL a prioritás, aligha bánják úgy igazán a meglepő kiesést a hívek.

Az Atlético tehát pihenőből érkezik, a Bilbao elleni halasztás remek lehetőség, hogy regenerálódjanak Suárezék, és bizony a keddi mérkőzésen nincs is fontos hiányzójuk. A védelembe visszatérhet Savic, a várható felállás pedig egy igen meglepő, 4-3-3-at mutat, ahol Suárez  és Félix mellett a remek szezont futó Lemar lehet a támadó.

Ami a vendégeket illeti, a Sociedad ellen fontos győzelmet arattak Lopetegui fiai, hiszen így a negyedik hely már csak két egységre van a BL-ben is továbbjutó andalúz csapattól. A sikerből vastagon kivette a részét a mesterhármast jegyző Youssef En-Nesyri, aki ezúttal is kezdhet.

A két gárda az elmúlt években sok nagy csatát összehozott. Tavaly oda-vissza összesen 14 sárga lapot láthattunk, de akadtak a közelmúltban 9 és 12 lapot hozó mérkőzéseik is, így nem véletlen, hogy a line ezúttal sem alacsony, 6.0.

Ami a keddi játékvezetőt illeti, a 44 éves Estrada Fernández sok nagy csatát megélt már, így nem csoda, hogy ő kapta ezt a meccset is. Idén a La Ligában igen kevés lappal dolgozik viszont, 4 alatt van a száma, míg tavaly lényegesen jobban "elemében volt", akkor meccsenként közel 8 lapot adott, ami még a spanyol mezőnyben is kimagasló.

Nincs egyszerű dolgunk azért ezzel a meccsel, hiszen vérbeli rangadó lesz, két remek formában lévő gárda között. Az 5.5 lap feletti opció nem hangzik rosszul 1.72-es szorzóért, ám mi egy sokkal érdekesebb tippet választottunk a Bet365 fogadáskészítőjének hála.

Ha csak a második félidei lapátlagokat nézzük, az elmúlt hat összecsapáson átlagosan közel hat sárga volt úgy, hogy az alábbi tippünk minden esetben nyert. Mivel szoros, kőkemény csatára van kilátás, nagyon kicsi az esély, hogy a fordulás után ne legyen kemény futball, amelyhez elég lesz csupán három figyelmeztetés.

{"headTitle":"Atlético Madrid-Sevilla","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-12 21:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő (2. félidő): Atlético 0 lap felett + Sevilla 0 lap felett + összesen 2 lap felett","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3424039] 2021-01-12 21:30:00 Atlético Madrid - Sevillax;
megosztom