Serie A

A Bikákon állhat bosszút a Milan

  • varin

Újabb torinói együttes babrálhatna ki a Milannal, ám ezúttal sima favorit a Rossoneri.

Nincs már veretlen csapat Európa topligáiban, a Milan remek szériája január 6-án véget ért. Ugyan lehet azt mondani, hogy a Juventus ellen ki lehet kapni hazai pályán, ám talán joggal bizakodtak a hazai hívek a széria folytatásában, hiszen a Pirlo-csapat idén nem túl meggyőző. A sérülteket és betegeket viszont nem bírta el a Milan, ráadásul az Inter és a Napoli is kikapott, így kicsit összébb rázódott a mezőny. Az iparvárosiak most a másik torinói gárdán vehetnek revansot.

{"headTitle":"Milan-Torino","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-09 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Milan","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.06","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Torino","odds":"6.92","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

A két csapat egyébként néhány napon belül kétszer is megütközik egymással, hiszen a kupában is a Bikákkal játszanak Pioli fiai, és nem túl meglepő módon mindkét 90 perc alkalmával hazai siker várható. A kezdőcsapat viszont nagyon nagy talány a Milannál, hiszen továbbra is maródi Gabbia, Saelemaekers, Ibrahimovic, Bennacer, Rebic és Krunic, jó hír viszont, hogy visszatérhet a középpályára Tonali, ami azt jelenti, hogy Calabria is visszakerül a védelembe. Ami az első vonalat illeti, Leao mögött Brahim Díaz vezényelhet, Hakan Calhanoglu ugyanis nem teljesen egészséges.

A Torinónál nincsenek hasonló problémák, minden játékos bevehető, a Bikák pedig négy veretlen találkozóból érkeznek, ami nem rossz széria. A másik oldalról vizsgálva viszont a tíz meccsre jutó egyetlen siker már nem fest olyan jól, amely rögtön magyarázza is a tabellán elfoglalt 17. pozíciót, holtversenyben a már kiesőhelyen álló Parmával.

Az elmúlt években nemigen ment a Milannak a Toro ellen, de mindkét csapat fényévekre van attól a szinttől, amelyet a közelmúltban képviselt. Tippünkkel aligha lepünk majd meg bárkit is, hiszen akik ismerik a Torino játékstílusát, tudják, hogy kb. sablontipp az esetükben az over bárki ellen, bárhol.

Jobb napján a Milan egyedül meglőheti az overt ennek a gyenge Toro-bekksornak, de Romagnoliék sem remekeltek a Juventus ellen, így a másik fél részéről is várunk gólt.

{"headTitle":"Milan-Torino","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-09 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.75 gól felett","odds":"1.89","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3428930] 2021-01-09 20:45:00 AC Milan - Torinox;