Darts

Ennyire nincs esély Durrant Premier League-címvédésére?

megosztom

Górcső alá vettük, hogyan látja az esélyeket a versenyt szponzoráló Unibet. Akad néhány igen meglepő odds.

Hagyományosan a világbajnoki döntő után került kihirdetésre a Premier League mezőnye. Egyelőre kilenc névről tudunk, a tizediket pedig még homály fedi. Ettől függetlenül a versenyt szponzoráló Unibet kihozta az oddsokat a végső győztest illetően. 
 

Az újoncok esélyesebbek, mint a címvédő...


Izgalmas mezőnyt állított össze a PDC, ugyanis lehetőséget biztosít a tavaly ősszel berobbanó portugál Jose de Sousa és a belga Dimitri Van den Bergh számára is. Mindkét játékos annak köszönheti a meghívóját, hogy major tornát tudott nyerni. De Sousa a Grand Slam-, míg Van den Bergh a World Matchplay-trófeát emelhette magasba. 

Természetesen nem volt kérdés, hogy helyet kap a mezőnyben a címvédő Glen Durrant sem, annak ellenére, hogy a háromszoros BDO-világbajnoknak sem a világbajnokságon, sem az előtte lévő néhány tornán nem jött ki a lépés. Ugyanakkor tudjuk jól, hogy ez a formahanyatlás nagyban köszönhető volt a covid-fertőzésnek. 

Ami az Unibet szorzóit illet, partnerirodánk 21-szeres pénzt fizet Durrant címvédésére, és ami érdekes, hogy a két újonc, De Sousa és Van den Bergh alacsonyabb, 19.00-es és 10.00-es oddsokat kapott. 
 

Még a favoritok győzelme is jól fizet!


Az erősorrend élén természetesen a friss világbajnok és világelső Gerwyn Price-t, illetve az ötszörös PL-bajnok Michael van Gerwent találjuk. Mindkét klasszisra egyaránt 3.25-ös oddsot kínál az Unibet. 

Price-nak nagyon nem lesz egyszerű dolga, hiszen regnáló világbajnokként mindenki az ő skalpjára vadászik majd. Eddig ráadásul még a rájátszás sem jött össze számára a Premier League-ben, pedig az elmúlt három évben egyaránt tagja volt a mezőnynek. 

A walesi és a holland után jön a skótok két ásza, Peter Wright 6.50-es, míg a világbajnoki döntőt játszó Gary Anderson 10.00-es oddsot kapott. 
 

Akikről még nem esett szó


Az angol színeket Durrant mellett még Rob Cross és Nathan Aspinall képviseli majd, ugyanakkor jelenleg egyikük sem tartozik a topfavoritok közé, olyannyira, hogy 34.00-es és 23.00-as oddsokon fogadható a végső sikerük. 

Aspinall elsősorban azzal érdemelte ki a meghívóját, hogy tavaly újoncként a döntőig menetelt a PL-ben. Cross-nak viszont szerencséje volt, ugyanis vélhetően a 2020-as teljesítménye alapján kimaradt volna a mezőnyből, viszont mivel a világbajnokság után a ranglista 4. helyén zárt, így alanyi jogon részt vehet a tornán. 


A kimaradók (?)


Durrant és De Sousa meghívása miatt biztosan két játékos is kimarad a top 10-ből, egynek pedig még lehetősége van megcsípni az utolsó helyet, de ehhez nagyot kell domborítani az év első major tornáján, a Mastersen. Jelenleg a top 10-ből Dave Chisnall, James Wade és Michael Smith pályázik arra a bizonyos utolsó meghívóra. 

Ugyanakkor nem csak nekik van esélyük, ha Daryl Gurney vagy éppen Simon Whitlock nyújt kiemelkedőt, akkor simán elhappolhatják a meghívót a három angol elől. A Mastersen tehát sokak számára részben a Premier League-indulás is lesz a tét. 

 

Szerintetek ki lesz az utolsó név, aki bekerül a mezőnybe, illetve ki lesz a 2021-es Premier League bajnoka?

 

Az idei kiírás egyébként az eredeti tervekkel ellentétben, nem február elején, hanem Húsvét környékén veszi majd kezdetét. Idén ugyanis már nem zárt kapuk mögött, hanem nézők előtt szeretné a PDC lebonyolítani a fordulókat. 

{"headTitle":"Premier League Darts 2021","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-01 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gerwyn Price","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Michael van Gerwen","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Peter Wright","odds":"6.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Gary Anderson","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Dimitri Van den Bergh","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Jose de Sousa","odds":"19.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Glen Durrant","odds":"21.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Nathan Aspinall","odds":"23.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Rob Cross","odds":"34.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Fogadj a Premier League végső győztesére és használd ki a 20. 000 HUF értékű kockázatmentes fogadást:

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást egy sporteseményre.
   
 • Amennyiben az első fogadásod veszít, az Unibet visszatéríti a téted 20. 000 HUF-ig.
   
 • A visszatérített bónusz készpénzben csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 20. 000 HUF kockázatmentes fogadást!

unibet

 

megosztom