Átigazolás

2,50-szeres szorzót hozhat Özil átigazolása

megosztom

Az Arsenalnál jó ideje mellőzött középpályás a hírek alapján nem csak klubot, de kontinenst is válthat hamarosan.

A karrierjét világklasszisként kezdő, ám az utóbbi időben feledésbe merült német válogatott sztár történetében újabb fejezet közelíthet. Mesüt Özilen anno a Real Madrid csinált remek üzletet, miután a Werder Brementől 18 millió euróért szerződtette, három évvel később pedig 48 millióért adta tovább az Arsenalnak. A Premier League-ben 184 meccsen pályára lépő középpályás piaci értéke azóta a béka feneke alá ereszkedett, a Transfermarkt szerint immár 5 millió euró körül mozog, ami nem csoda, hiszen tétmeccsen lassan egy éve nem láthattuk.

Csillagászati fizetését - 355 ezer font hetente - persze így is kapja, ez pedig nem kis teher a klubnak, viszont szerződése nyáron kifut, így a mostani átigazolási időszakban ideális lenne megválni tőle.

Megbízható angol források alapján a korábban Wayne Rooney-t is foglalkoztató DC United előrehaladott tárgyalásokat folytat a 32 éves Özillel, akinek a fizetés mellé M10 márkájának és kávéházláncának népszerűsítését is ígéri az MLS-t erősítő gárda.

A török Fenerbahce is bejelentkezett kegyeiért és sajtóhírek szerint ez is erősen benne lehet a pakliban, de nem is kérdés, hogy üzleti szempontból lényegesen jobb döntés lenne az USA-ba igazolni. Beckham és Ibrahimovic is szép löketet adott saját márkáinak ezzel a döntéssel és ha Özil is nyomdokaikba lép, @2.50-szeres pénzt nyerhetünk az Unibeten. Ugyan az oddsok alapján a maradására van a legnagyobb esély, ezzel azonban egyik fél sem járna jól, így szerintünk megérheti egy kis apróval megdobni a washingtoni váltást.

{"headTitle":"Özil következő csapata","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-02 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Arsenal","odds":"1.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"DC United","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Fenerbahce","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Hogyan használhatod ki a 20. 000 HUF értékű kockázatmentes fogadást?

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást egy sporteseményre.
   
 • Amennyiben az első fogadásod veszít, az Unibet visszatéríti a téted 20. 000 HUF-ig.
   
 • A visszatérített bónusz készpénzben csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 20. 000 HUF kockázatmentes fogadást!

unibet
megosztom