Angol Ligakupa

Ezt várjuk a manchesteri derbitől

  • Tomihmv
megosztom

Amely meccsen ezúttal óriási, avagy az Angol Ligakupa fináléja a tét.

Szerdán este fény derül arra, hogy mely csapat jut be másodikként az Angol Ligakupa fináléjába. Az biztos, hogy manchesteri gárda lesz, de, hogy a United vagy a City, az nagy kérdés, pláne úgy, hogy egy meccsen dől el a párharc.

A hazaik jó passzban vannak, a szégyenteljes Bajnokok Ligája-kiesést követően odaléptek a gázpedálra (öt siker mellett két remit szállítottak), hiszen az AL-ben ugye elődöntősök, míg a Premier League-ben a második helyen tanyáznak, igaz, ugyanannyi pontot gyűjtöttek, mint az eggyel több meccset játszó, éllovas Liverpool.

A sikerek mellett általában a gólokkal sem maradnak adósok Solskjaerék (a lipcsei zakót követően egyedül a City-nek nem találtak be, igaz, gólt sem kaptak tőlük), vagyis a játékkal sincs gond. Mindemellett igen kevés hiányzóval kell számolnia a norvégnak, hiszen ezúttal is csak Jonesra, Rojóra, Cavanira és Lindelöfre nem számíthat.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


22bet

A vendégek is parádés formában vannak, zsinórban 11 tétmérkőzés óta nem kaptak ki. A BL-ben könnyedén nyerték csoportjukat, az AL-ben ugye egy lépésre vannak a finálétól, a PL-ben pedig az ötödik helyre léptek fel, és úgy vannak négy pontra a második helyezett városi riválistól, hogy eggyel kevesebb mérkőzést játszottak.

Az utóbbi hetekben aratott sikerek különösen úgy érnek sokat Guardoláéknak, hogy a csapatnál felütötte a fejét a koronavírus. Többen is kiestek, mégis például vasárnap tükörsimán, 3-1-re nyertek a Chelsea otthonában. A katalán szakvezető szerdán az Ederson, Gabriel Jesús, Walker, Ferran Torres, Eric García ötösre nem számíthat a betegség miatt, míg Laporte és Aké szereplése kérdéses.

A felek utolsó három egymás elleni meccsén nem tudott nyerni a City, igaz, azt megelőzően Guardioláék olyan sikert arattak az Old Traffordon, hogy annak köszönhetően jutottak be, majd nyerték meg végül az Angol Ligakupa tavalyi kiírását. Ahogy fentebb is céloztunk rá, a felek december közepén találkoztak legutóbb, a PL keretén belül, akkor egy 0-0-s remit hoztak össze, ami olyannyira barátságosra sikeredett, hogy még Roy Keane is felemelte a hangját ellene. 

Szerintünk ezúttal egy szoros, kemény, parázs 90 perc elé nézünk, pláne úgy, hogy az igen nagy presztízs mellett egy sorozat fináléja a tét, vagyis könnyedén potyoghatnak a büntetőlapok. Avagy jó esély van legalább négy büntetőlapra, még akkor is, ha az Martin Atkinson lesz a játékvezető, aki többnyire még a durva játékot is engedi.

{"headTitle":"Manchester United - Manchester City","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-06 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Több, mint 3,5 büntetőlap","odds":"1.725","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3500936] 2021-01-06 20:45:00 Manchester United - Manchester Cityx;
megosztom