La Liga

Kettes szorzókat néztünk ki a Bilbao-Barcelona rangadóra

megosztom

A második fordulóban elmaradt mérkőzését pótolja a Barcelona szerdán, amikor is az Athletic Bilbao otthonába látogat.

Akár a harmadik helyre is felléphet a tabellán a Barcelona együttese, ha megszerzi a három pontot az Athletic Bilbao ellenében. A két csapat randevúját még a 2. fordulóban kellett elhalasztani, ezt pótolják szerda este a felek. 

Mindkét csapat győzelemmel kezdte az új évet, az edzőváltáson átesett Bilbao az Elchét, a Barca a Huescát verte egyaránt 1-0-ra. 

Csapathírek 

A hazai oldalon a debütáló új edzőnek,  Marcelinónak Yeray Álvarez és Unai López szolgálatairól kell lemondania, a többi játékos elvileg hadra fogható. A spanyol lapok arra számítanak, hogy Marcelino az általa annyira favorizált 4-4-2-es felállásban próbálja meg játszani csapatát, de azért ne vegyünk mérget rá, hogy két nap közös munka után pont a Barcelona ellen fogja felbolygatni a csapat szerkezetét. 

Ronald Koemannak nincs friss sérültje, Fati, Piqué, Roberto és Coutinho van továbbra is partvonalon kívül. A holland beteheti a középpályára ezúttal Pjanicot, míg elöl Braithwaite helyett Griezmann lehet a kezdő Messi és Dembelé oldalán. 

[3424048] 2021-01-06 21:00:00 Athletic Bilbao - Barcelonax

Mire érdemes fogadni? 

A Barca a hétvégén ugyancsak 1-0-ra nyert, de a helyzetkialakítással nem volt gondja. Ha Messi jobban céloz, egymaga lőhetett volna 1-2 gólt, de Dembelé is nagyon aktív volt, csak picit szertelen. 

Azt szoktuk mondani, hogy egy új edző érkezése feldobhat egy csapatot, viszont a Bilbaónál egy győztes meccs után menesztették a régit, ami azért meglehetősen furcsán hathat egy öltözőben. Nem könnyű egy Barcelona ellen debütálni, főleg úgy, ha a csapatnak vannak gondjai. 

A fogadóirodák 1.85 körüli szorzón adják a katalánok győzelmét, de továbbra is jobb óvatosan bánni a Barca nyeretésével, főleg idegenben. 

Így mi inkább két alternatív tippötleten gondolkozunk. Az egyik az Lionel Messi gólszerzése, amely a BetClicen 2.10-es szorzóért érhető el, ez pedig sokkal jobb odds, mint a bet365-ön (1.80) vagy a 22beten (1.91). Az argentin ugyan nem ontja úgy magából a gólokat, mint a korábbi években, de rengeteget próbálkozik és ugye ő lövi a büntetőket is. 

Egy másik izgalmas szorzót fizet, ha a Bilbao szerzi a több büntetőlapot. Ebben a párharcban rendre villanhak a sárga lapok, ami jól mutat, hogy a bukik +/- 5 lap körül várják a termést. A Barcelonára nem annyira jellemző a sok lap - a Huesca ellen 0-at kaptak - a Bilbao pedig vélhetően azért nyomás alatt lesz a meccs nagy részében, így kereken kettes oddsért ez nem is tűnik oly' rossz ötletnek. 

Te mire fogadnál ezen a meccsen? 

{"headTitle":"Bilbao - Barcelona ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-06 21:00","footerTitle":"Eredő odd","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lionel Messi bármikor gólt szerez ","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Büntetőlapok - ázsiai hendikep - Bilbao -0,5 ","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3424048] 2021-01-06 21:00:00 Athletic Bilbao - Barcelonax;
megosztom