Tenisz

Az over felé kacsingatunk a dél-koreai és az amerikai meccsén

  • Cesc18

A Delray Beach Open első körének egyik legjobb meccsét vívhatja Soon Woo Kwon és Sebastian Korda.

Csütörtökön megkezdődnek a főtáblás küzdelmek az év első ATP versenyein. A kiszemelt mérkőzésünkön két fiatal tehetség, Soon Woo Kwon és Sebastian Korda méri össze tudását a floridai Delray Beach-en. Ez az egyik legizgalmasabb párosítás az első körből, amelyen az esélyek is meglehetősen kiegyenlítettek. 

{"headTitle":"Soon Woo Kwon - Sebastian Korda","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-07 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kwon","odds":"1.97","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Korda","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Tudtad?

A     200€-s gigabónusza a piacon elérhető egyik legnagyobb összeg. 
Ide kattintva mindent megtudhatsz a bónusszal kapcsolatban!

A világranglistán 19 hely választja el egymástól a két játékost, a dél-koreai a 95., míg az amerikai a 114. Ettől függetlenül a fogadóirodák inkább az egykori Australian Open-bajnok Petr Korda fiát, Sebastiant favorizálják, ami elsősorban annak köszönhető, hogy tavaly ősszel sikerült szintet lépnie. 

A 20 éves amerikai fiú a Roland Garroson villantott nagyot, miután a selejtezőből indulva egészen a legjobb 16-ig menetelt, ahol végül a példaképe, Rafa Nadal parancsolt megálljt számára. Korda ezt követően még Ismaningban és Eckentalban vett részt Challenger-tornákon, utóbbit pedig sikerült megnyernie, ezzel pedig pályafutása első profi tornagyőzelmét jegyezte. 

Kwonnak inkább a szezon első felében futott jól a szekere, hiszen sorozatban négy ATP-tornán jutott el a negyeddöntőig, köztük Delray Beach-en is. A Roland Garros után már nem lépett pályára, inkább megkezdte a felkészülést az idei szezonra. 

Az akklimatizálódással biztosan nem lesz problémája a dél-koreainak, ugyanis új edzőjével egész decemberben Floridában edzett és készült erre a tornára. Korda is kőkeményen belepakolta a melót az elmúlt hetekbe, Vegasban többek között egy bizonyos Andre Agassi segédkezett a felkészülésében. 

Mire fogadjunk?

Adott két fiatal tehetség, akik alapvetően jól jöttek ki 2020-ból és nem a lábukat lógatták az elmúlt hetekben sem. Az biztos, hogy kőkeményen harcolnak majd mindketten a győzelemért és miután komolyabb tudásbeli különbség nincs köztük, így az over felé lehet érdemes kacsingatni.

{"headTitle":"Soon Woo Kwon - Sebastian Korda","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-07 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma 22.5 felett","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}