Serie A

Ezzel a sporival ez a tipp aligha bukhat!

  • varin

A Roma idegenben rendkívül kevés lapot hoz, ehhez a szériához pedig kiváló játékvezetőt kaptak most a Farkasok.

Nem tartozik a forduló legérdekesebb mérkőzései közé a szerda délutáni Crotone-Roma összecsapás. A hazai gárda sereghajtóként, a vendég csapat pedig a negyedik helyről várja a találkozót, ahol egy meglepő lapos fogadással nyernénk szépet.

A találkozó játékvezetője a nem túl rutinos Marco Piccinini lesz, aki idén viszonylag kevés szerephez jutott a Serie A-ban. Azt pedig végképp nem lehet mondani, hogy a 37 éves sporttárs bőségesen ellátta volna lapokkal a játékosokat, hiszen négy meccsen összesen nyolc sárgát mutatott fel, míg ha minden meccset figyelembe veszünk, az átlaga csupán 3.33 a 2020/21-es szezonban.

A legutóbb az Intertől egy hatost kapó Crotone nem biztos, hogy meg tudja nehezíteni a remek formában lévő Farkasok dolgát, a sima meccs pedig eredményezhet akár kevés lapot. Ám felesleges abban bízni, hogy az újonc visszafogja magát, hiszen a piros-kékek a harmadik legmagasabb lapátlagot hozzák idén.

Ami Fonseca csapatát illeti, a Roma alig átlagol 2 felett, míg idegenben egészen hihetetlen statisztikával bír.

Statisztikai a Roma idegenbeli meccseiről
Ellenfél Roma-szabálytalanság Roma-lap
Verona 20 0
Udinese 10 0
Milan 15 2
Genoa 11 0
Napoli 11 2
Bologna 9 2
Atalanta 14 3

Mint tehát látható, a Farkasok kifejezetten sportszerűen futballoznak idegenben, a három rangadót leszámítva a négy kiscsapat elleni mérkőzésen összesen szedtek be két sárgát.

Ha beigazolódik a gyanúnk, és a fővárosiak simán hozzák a találkozót, nagyon nehéz azt látni, hogy Piccinini megszalad majd a lapokkal. Mi éppen ezért a maximum két vendég figyelmeztetésre esküszünk, de akár az 5.0 lap alatti fogadás is jó lehet, ezzel a sporival ugyanis ez a fogadás 16 mérkőzés óta egyszer sem bukott el.

{"headTitle":"Crotone-Roma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-06 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Roma 2.5 lap alatt","odds":"1.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3428849] 2021-01-06 15:00:00 Crotone - Romax;