Sportfogadás

Nagyon reméljük, hogy a magyar játékosoknak is bevezeti ezt az újdonságot a Bet365!

 • varin
megosztom

Egyelőre még csak az amerikai fogadókat érinti a változás, de remélhetőleg, hamarosan ez megváltozik.

Noha az európai játékosok között már kihagyhatatlan szereplőnek számít a Bet365 a fogadóirodák tengerében, az Egyesült Államokban még kevésbé ismert a buki. Jelenleg még csak három államban, New Jersey-ben, New Yorkban és Coloradóban lehet legálisan számlát nyitni a Bet365-nél, az már most látszik, hogy a bukinak hatalmas tervei vannak az amerikai piaccal.

Amíg ugyanis Európában maximum 100$ értékű ingyenes fogadási lehetőséget kapnak az első befizető játékosok, addig 2021-től ezt a tengerentúlon 500$-ra, azaz körülbelül 150 ezer forintra emelték fel. Ez azt jelenti, hogy ha valaki 500$-t fizet be a új számlájára, majd elhelyez egy fogadást, akkor egy ugyanakkora értékű, vagyis maximum 500$-os ingyenes fogadási lehetőséget kap ajándékba.

Az időzítés egyáltalán nem véletlen, hiszen az NFL rájátszása, illetve az egyetemi kosárlabda-szezon legizgalmasabb időszaka, a March Madness is közeledik, így az év eleje kiváló időszak az amerikai piacra való betörésre egy ilyen csábító bónusszal.

Noha arról nincs információnk, hogy Európában is tervezi-e felemelni az első befizetési ajánlatát a Bet365, azért bizakodhatunk benne, hogy előbb-utóbb bekövetkezik.

Addig is olvasd el leírásunkat arról, hogyan kaphatod meg a maximum 15 ezer forintnyi ingyenes fogadási lehetőséget a Hathárom olvasói által is közkedvelt, díjnyertes Bet365-nél.


Fogadj a lehető legnagyobb bónusszal! Használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! 

 • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
   
 • Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
   
 • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen.

 

Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet

megosztom