Sportfogadás

Hogyan sikerült fogadóként a 2020-as éved? - szavazás

Véget ért a 2020-as esztendő, ami minden volt, csak szokványos nem. Ideje számot vetni az egész éves mérlegre. Szavazás.


Bár tavaly decemberben kezünket dörzsölgettük a rengeteg fantasztikus sporteseményre gondolva, a koronavírus-járvány alaposan átírta a 2020-ra tervezett forgatókönyveket. Hogy csak a legfájóbb dolgokat említsük, elmaradt a labdarúgó Európa-bajnokság és a tokiói olimpia is, de nem volt Wimbledon sem. 

A pandémia első hullámának idején voltak olyan hetek, amikor gyakorlatilag a komplett sportvilág leállt, ezekben az időkben asztalitenisszel, e-sportokkal, online darts-cal na és persze a jó kis fehérorosz focival foglalhatta le magát a sportfogadó közösség. Szerencsére az év második felére valamelyest rendeződtek a sorok és ha még zárt kapuk mögött is, a legtöbb sportágban újra beindultak a küzdelmek. 

A 2020-as évet alighanem sokáig nem feledjük el, de nem csak a rossz élmények miatt. 

Aki hosszú távon képes gondolni a sportfogadásra, annak a december vége izgalmas időszak, hiszen ekkortájt átfogó képet kaphatunk arról, milyen eredményekkel zártuk az esztendőt.

Mostani szavazásunkban arról kérdezzünk Benneteket, hogy kinek milyen mérleggel sikerült a 2020-es év sportfogadás egyenleget tekintve.

A szavazás mellett hozzászólásokban várjuk továbbá a személyes tapasztalatokat, hibákat és erényeket, nyerő stratégiákat vagy csak úgy általános véleményeket.

 

Neked hogyan sikerült a 2020-as év?x;