Szilveszter

Boldog új évet kíván minden kedves olvasójának a Hathárom!

Kellemes szilveszter esti időtöltést, és sikerekben, valamint profitban gazdag 2021-es esztendőt kíván minden kedves olvasójának a hatharom.com!

Megint eltelt egy év, egy fogadásokban gazdag esztendő, amelyet a hatharom.com együtt élt át kedves olvasóival. Hasonlóan tervezzük a 2021-es évet, ahol temérdek sportesemény vár ránk (például a tokiói olimpiai, vagy a labdarúgó Európa-bajnokság), amelyekkel kapcsolatosan természetesen rengeteg tippel jelentkezünk majd!

Azonban most, szilveszter éjjelén és újév első napjaiban a hatharom.com lassabb tempóra kapcsol, de természetesen ebben az időszakban sem áll le, így a sportvilág legfontosabb eseményeiről nem maradtok le.

A darts világbajnokságon január első három napjában annyira felpörögnek az események, hogy győztest avatunk, míg szombaton és vasárnap jobbnál jobb angol, német, olasz és spanyol bajnokik kerülnek terítékre, amelyekkel kapcsolatosan természetesen előzetesekkel jelentkezünk.

Ezúton is kellemes Szilveszter estét és jó pihenést, 2021-re pedig boldog új évet és sikereket kívánunk nektek! Tartsatok jövőre is velünk!