Premier League

Mikor nyer a Tottenham, ha nem most? Duplázós tippünk van a meccsre!

megosztom

Mourinho állása akár veszélybe is kerülhet, ha a városi rivális Fulham ellen is megég csapata.

A Premier League 16. fordulójából két meccs kerül megrendezésre az év utolsó előtti napján, ebben a cikkben pedig a Tottenham-Fulhamet járjuk körbe. Amint a szorzók is mutatják, a Spurs elég nagy favorit a győzelemre, ami nem csoda, hiszen még nála is jobban szenvedő városi riválist kell legyűrnie.

{"headTitle":"Tottenham-Fulham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-30 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tottenham","odds":"1.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Fulham","odds":"7.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A Tottenham 2020-as éve nem mondható rossznak, de semmiképp nem nevezhetjük kiemelkedőnek sem. Mourinho legénysége úgy ahogy tartja a lépést az élbollyal, sőt sokkal előkelőbb helyen is lehetne, ha az év végére nem esik kissé össze. Négy bajnoki óta ugyanis nem tudnak győzedelmeskedni, ezáltal most csak a hetedik helyen tanyáznak, mondjuk összesen csak háromszor hasaltak el, ez pedig a harmadik legkevesebb az elég kaotikusan alakuló ligában.

Legutóbb a Wolves otthonában értek el 1-1-et, akkor sikeresen fogadtunk ellenük, most azonban megszavazzuk a bizalmat a csapatnak. Sérültek tekintetében nincs új a nap alatt, Mourinho viszont fiai ambícióját kritizálta a Farkasok otthonában elhullajtott pontok után. A vendégeknél Lemina és Tate újfent rendelkezésre áll, csatár fronton pedig a fiatal angol tehetség Lookman mellé a Cavaleiro várható, a tavalyi gólkirály Mitrovic pedig tovább küzd a helyért.

[3411507] 2020-12-30 19:00:00 Tottenham Hotspur - Fulhamx

A Championshipben 26 találatig jutó szerb támadónak idén nem nagyon megy, hiszen nyolc pályára lépésen csak kétszer volt eredményes. Persze nem csak ő, hanem az egész együttes szenved az élvonalban és könnyen lehet, hogy egy év után újra visszapottyannak a világ legerősebb másodosztályába. Jelenleg a kiesést érő 18. helyen tanyáznak, 15 forduló alatt mindössze kétszer győzedelmeskedtek és 13-23-as gólarányuk is szépen szemlélteti a problémákat.

Ugyan a Fulham az utóbbi négy meccsén egyaránt döntetlent játszott, a Tottenhammel szemben jellemzően nem sok babér terem a csapatnak. Minden sorozatot figyelembe véve az utóbbi 9/8 egymás elleni meccset a Tottenham nyerte, így ez egy ideális 90 perc Mourinhóék számára, hogy pozitívan zárják le az évet. Ugyanakkor nem várható, hogy kiüssék majd a nehezen feltörhető városi riválisukat, ezek alapján pedig a fogadáskészítővel az alábbi tippet küldjük harcba.

{"headTitle":"Tottenham-Fulham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-30 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő - Tottenham nyer + kevesebb, mint 4 gól a meccsen","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18

megosztom