Darts-vb

De Sousa és Aspinall meccsére is fogadunk

 • Cesc18
megosztom

Mind a portugál, mind az angol dartsos nagyon nehéz meccs elé néz hétfőn délután.

Hétfőn újabb harmadik körös ütközetekkel robog tovább a 2021-es PDC darts-világbajnokság. 

Világbajnokság, 11. játéknap - délutáni szakasz    
Kezdés Mérkőzések 1 2
13:00 José de Sousa - Mervyn King 1.45 2.80
14:00 Dirk van Duijvenbode - Adam Hunt 1.30 3.50
15:00 Nathan Aspinall - Vincent van der Voort 1.35 3.20

A délutánt rögtön egy nagyon izgalmas párosítás, José de Sousa és Mervyn King összecsapása nyitja. A portugál a Grand Slam megnyerésével úgy érkezett Londonba, hogy gyakorlatilag a vb-cím esélyesei között emlegettük. De Sousa az első meccsén szépen megküzdött ezzel a plusz nyomással, ám a folytatásban King ellen sem lesz egyszerűbb dolga, sőt, a minden hájjal megkent angol komoly fenyegetést jelent bárki számára. 

King nem csak Max Hopp ellen játszott kifejezetten meggyőzően, hanem egész ősszel jól futott a szekere. Közel 100-as körátlaggal jutott túl a németen, ami jóval erősebb produktum volt, mint amit De Sousától láthattunk. 

hatharom.com-tippötlet: A portugálnak ez a meccs nagyon komoly teszt lesz, King iszonyatosan rágós falat tud lenni, amit mi sem bizonyít jobban annál, hogy soha egyetlen meccsét sem veszítette el nullára az Ally Pally színpadán. Egyáltalán nem zárható ki az angol továbbjutása, de óvatosabb duhajként +1.5-ös szett hendikeppel nyeretjük Kinget.

A folytatásban Dirk van Duijvenbode és Adam Hunt személyében két nem kiemelt játékos feszül majd egymásnak. A hollandot az őszi teljesítménye alapján még úgyis abszolút ide várhattuk, hogy a kiemeltek közül a 2018-as világbajnok Rob Cross-t kapta. Hunt itt léte már egy fokkal váratlanabb, ugyanakkor szerencséje volt, hiszen a 28. kiemelt Jamie Hughes sérülés miatt nem tudta a legjobbját nyújtani, így a fiatalabb angol mindössze két leget veszítve masírozott a harmadik körbe. 

Hunt egyébként egyelőre elég korrekt játékot tett a színpadra, de kérdés, hogy van-e benne annyi plusz, hogy Van Duijvenbode ellen borítsa a papírformát. A holland ugyanis ismét rettentően összeszedett és abból rengeteget meríthet, hogy két kiélezett meccset is megnyert már.

Valószínűleg Hunt nem adja majd olcsón a bőrét, de szerintünk a padlizsános fiú ezt a mérkőzését is megoldja, akár -1.5 szett hendikeppel is.

A délután harmadik mérkőzésén Nathan Aspinall és Vincent van der Voort méri össze a tudását, avagy két olyan játékos, akik egyaránt 0-2-ről fordítva jutottak tovább. Az elmúlt két évben elődöntőt játszó angolnak a top 10 kiemelt közül az egyik legnehezebb dolga volt az előző körben Scott Waites ellen, és ez a meccs sem ígérkezik sétagaloppnak.

Ahogyan említettük, mindketten a szakadék széléről táncoltak vissza és az ilyen győzelmekből mindig sokat tudnak meríteni a játékosok. Aspinall nagyon érzi ezt a szettes formátumot, ugyanakkor Van der Voort piszok rutinos. 

hatharom.com-tippötlet: Fogadás szempontjából ismét egy Aspinall magas kiszállóra teszünk. Az angol legutóbb is tükörsimán hozta a tippünket, miután 150-ről és 160-ról is megoldott egy bravúrkiszállót, illetve volt még egy befejezése 104-ről is. 

{"headTitle":"PDC-világbajnokság 2021, 11. játéknap - délutáni szakasz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-28 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"King +1.5 szett hendikep","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Aspinall legmagasabb kiszállója 120.5 felett","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Hogyan használhatod ki az ajándék fogadást (Freebet)?

 • Lépj fel a BetClic oldalára és készítsd el a regisztrációdat. 
   
 • Fizess be a számládra egy olyan összeget, amelyet megengedhetsz magadnak.
   
 • Tegyél meg egy fogadást az első befizetésed értékében legalább 1.50-es szorzóval.
   
 • Ha a fogadásod nyer, akkor a nettó nyereményt jóváírják a számládon. 
   
 • Ha a fogadásod veszít, akkor jogosulttá válsz egy ingyenes fogadásra, akkora összegben, amekkora az első befizetésed volt.

 

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

betclic
megosztom