Darts-vb

Megháromszorozhatjuk a tétünket a vasárnap délutáni tippekkel

 • Cesc18
megosztom

December 27-én, vasárnap folytatódnak a 2021-es PDC darts-világbajnokság küzdelmei.

Nem maradunk tovább darts nélkül, vasárnap kora délután megkezdődnek a harmadik körös összecsapások, ami azt jelenti, hogy a tét már a legjobb 16 közé kerülés.

Világbajnokság, 10. játéknap - délutáni szakasz    
Kezdés Mérkőzések 1 2
13:00 Krzysztor Ratajski - Simon Whitlock 1.70 2.20
14:00 Kim Huybrechts - Ryan Searle 2.00 1.82
15:00 Dimitri Van den Bergh - Jermaine Wattimena 1.27 3.80

A sort rögtön egy nagyon izgalmas párosítás, Krzysztof Ratajski és Simon Whitlock mérkőzése nyitja, amelynek a fogadóirodák szerint a lengyel dartsos az esélyese. Tény, hogy Ratajski három szettben vette az első akadályt, míg az ausztrál Varázsló öt szettre kényszerült Darius Labanauskas ellen, ugyanakkor Whitlocktól az egyik legmeggyőzőbb teljesítményt láthattuk. De a lengyel sem fogta vissza magát, összességében mindketten 100 feletti körátlagot és 110 feletti első 9 nyíl átlagot produkáltak, tehát ha ezt a formájukat megtartják, akkor egy borzasztó magas színvonalú meccs elé nézünk. 

hatharom.com-tippötlet: Továbbjutóra ezen a meccsen nem mernénk tippelni, véleményünk szerint teljesen 50-50 ez a találkozó, így Whitlock oldalán akad némi érték abban a 2.20-ban. A legjobb tipp viszont ide az 5.5 szett felett opció lehet, ugyanis ha egyikük játéka sem esik vissza drasztikusan az első meccsükhöz képest, akkor nagyon nehéz elképzelni, hogy bármelyikük is 4-5 szettben ki tudja harcolni a továbbjutást.

A délután második meccse ugyancsak remek szórakozást ígér, hiszen Kim Huybrechts és Ryan Searle is pazar játékkal jutott el idáig. Mindketten nem kiemeltként vágtak neki a világbajnokságnak, tehát már két meccset is játszaniuk kellett. A belga a becenevéhez méltóan, hurrikánként söpörte el a kínai ellenfélét, majd pedig egy nagyon magas színvonalú találkozón a 10. kiemelt Ian White skalpját is begyűjtötte. Searle nem dobott 100 feletti körátlagokat, de a mutatott játéka ettől függetlenül nagyon meggyőző volt.

hatharom.com-tippötlet: Nagyjából hasonló a véleményünk erről a meccsről is, avagy ha Huybrechts és Searle játéka nem esik vissza jelentősen az eddig mutatottakhoz képest, akkor aligha tud bármelyikük is könnyedén túljutni ezen a meccsen. Akárcsak Ratajski és Whitlock meccsén, itt is az 5.5 szett felett tippet preferáljuk.

A délután folyamán tábla elé áll még Dimitri Van den Bergh és Jermaine Wattimena is, amely papíron egyértelműbb meccs, mint a másik kettő. A 9. kiemelt belga ugyanis iszonyatosan összeszedett és nagyon erős játékot mutatott az első meccsén. Pont ugyanazt a Van den Bergh-et láthattuk, aki nyáron megnyerte a World Matchplayt és ősszel elődöntőzött a Grand Slamen. Wattimenától viszont sok extrát nem láthattuk, éppen hogy elérte a 90-es körátlagot, ami 15 ponttal gyengébb volt Van den Bergh-étől. 

hatharom.com-tippötlet: Leírni azért nagy hiba lenne a hollandot, hiszen egyrészről egy kiemelt dartsosról beszélünk, másrészről egy erősebb ellenfél többet hozhat ki belőle. Ugyanakkor úgy gondoljuk, hogyha javul is Wattimena játék, kettejük közül Van den Bergh az erősebb fejben, így ezt a meccset mi egyértelműen a belgának adjuk.

{"headTitle":"PDC-világbajnokság 2021, 10. játéknap - délutáni szakasz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-27 13:00","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippeket 3.29-szeres pénzért cserébe!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/betclic/go","events":[{"eventTitle":"Ratajski - Whitlock: 5.5 szett felett","odds":"1.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Huybrechts - Searle: 5.5 szett felett","odds":"1.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Van den Bergh","odds":"1.27","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Hogyan használhatod ki az ajándék fogadást (Freebet)?

 • Lépj fel a BetClic oldalára és készítsd el a regisztrációdat. 
   
 • Fizess be a számládra egy olyan összeget, amelyet megengedhetsz magadnak.
   
 • Tegyél meg egy fogadást az első befizetésed értékében legalább 1.50-es szorzóval.
   
 • Ha a fogadásod nyer, akkor a nettó nyereményt jóváírják a számládon. 
   
 • Ha a fogadásod veszít, akkor jogosulttá válsz egy ingyenes fogadásra, akkora összegben, amekkora az első befizetésed volt.

 

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

betclic
 • Pro
  MoneyMaker
  2020. december 22., Kedd 17:51
  • Ország:Nemzetközi
  • Fogadás típusa:Specális
  • Tipp:Player 180s: Whitlock Over 8.5
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:2.00
  • Eddig éri meg:1.8
  • Tét:6
  • INDOKLÁS:

   Whitlock parádésan kezdte a tornát és amikor elkapta a gépszíj, onnantól ontotta magából a 180-akat. Egészen pontosan 13 leg alatt 10-et dobott. Most ennél kevesebb is elegendő úgy, hogy a győzelemhez viszont már 4 szett szükséges. Látva Ratajski formáját, brutálisan nagy meccs elé nézünk, ami simán 6 szettet ígér, egy ilyen hosszú meccsen pedig még extra nélkül is lehozhatja Whitlock.

  • Eredmény:

   5

megosztom