Tippjáték

Tippelj ingyen a Premier League karácsonyi fordulójára és nyerj!

Több komoly párharcot tartogat az angol élvonal 15. köre, amelyre egy kis játékkal is készültünk kedves olvasóinknak.

Az ünnep alatt senki nem akar veszíteni, így óriási izgalmakra van kilátás a Premier League 15., karácsonyi fordulójában. Idén végre több kiváló párosítás is helyet kapott a menüben, 26-án kora délután egyből egy Leicester-Manchester Uniteddal indul a kör, kora este pedig az Arsenal-Chelsea londoni derbinek örvendhetünk.

Az izgalmak fokozásának érdekében életre hívtunk egy játékot, amelyben mind a 10 bajnoki mérkőzés helyet kapott a karácsonyi fordulóból. Az 1X2-es kupajátékban való részvétel teljesen ingyenes, a legjobbak pedig méltán híres partneroldalunkra, azaz a Logibetre nyerhetnek értékes előfizetést, sőt, az első helyezett 5.000 forintos sportfogadótőkével is gazdagodik.
 

Díjazás
 

I. hely : 5.000 forintos sportfogadótőke (PaySafe), 1 hónapos Logibet Supertipster-előfizetés

II-V. hely: 1 hónapos Logibet normál előfizetés


Mi az a SuperTipster?

A SuperTipster partneroldalunk, a Logibet egyedi fejlesztésű szolgáltatása, amelynek keretében egy speciális algoritmus a Logibet legjobb tippmestereinek legjobb tippjeit válogatottja össze az előfizetőknek. A SuperTipster szolgáltatásához profitgarancia is jár!


A tippjáték szabályzata
 

  • A versenybe a 2020. december 26-27-i, 15. Premier League forduló keretében megrendezésre kerülő futball mérkőzésekre (összesen 10) leadott, az alább felsorolt fogadási típusban megjátszott tippek számítanak bele.
     
  • Kvalifikáló fogadási típus: Végeredmény (1X2)
     
  • A játékban hatharom.com-regisztrációval lehet részt venni, amelyet a tippelés megkezdése előtt könnyedén létre lehet hozni az oldal jobb felső sarkában található BEJELENTKEZÉS/REGISZTRÁCIÓ felületre kattintva.
     
  • A verseny kezdetén minden felhasználó 1000 pontos egyenleget kap. Az egyenleg mínuszba is kerülhet.
     
  • A cél minél több pontot összegyűjteni a mérkőzésekre leadott tippekkel.
     
  • A nyerteseket kérnénk, hogy a jatek@hatharom.com email-címen jelentkezzenek a végeredmény kialakulását követő 10 napban, Logibet felhasználónevüket feltüntetve. 
     
  • Azon nyertesek, akiknek aktív Logibet-előfizetésük van, annak lejárta után kapják meg a nyereményüket.

 

Játékra fel!