Átigazolás

Itt vannak a szorzók Dibusz Dénes következő klubjára

megosztom

Külföldi és hazai sajtóhírek szerint a Ferencváros válogatott kapusa iránt élénken érdeklődik a török Besiktas.

Egészen remek évet és idényt zárt a Ferencváros labdarúgócsapata 2020-ban, a tavasszal megszerzett magyar bajnoki címet követően a zöld-fehérek bravúrt bravúrra halmozva sikerrel vették a Bajnokok Ligája selejtezőjét és 1995 után ismét felkerültek a sorozat főtáblájára. A csoportkörben aztán a Barcelona, a Juventus és a Dinamo Kijev ellen is pályára léphetett a Fradi és bár a továbbjutás végül nem jött össze, szégyenkeznivalója azért így sincs. 

Dibusz lehet a következő magyar játékos, aki külföldi nagycsapathoz igazol // Fotó: MTI

A Fradi remeklésének egyik kulcsfigurája Dibusz Dénes volt, aki számos bravúrral és védéssel segítette a csapatát. A 30 éves válogatott kapus 2014 óta erősíti a zöld-fehéreket és mostanra a keret egyik legértékesebb játékosává nőtte ki magát. 

Dibusz kapcsán már korábban is lehetett arról olvasni pletykákat, hogy komoly kérő esetén a Fradi hajlandó lenne őt külföldre engedni - ennek bizonyítéka, hogy korábban Grófot és Bogdánt is szerződtette a Fradi - , ám egyelőre nem jött össze egyetlen üzlet sem. 

A kiváló őszi szezon után azonban ismét előkerült a téma, a Fradinál pedig nem titkolják, hogy Tokmac mellett Dibusz az egyik legkelendőbb játékos a keretből.

Ha igazak a hírek, akkor Dibusz iránt a török gigász Besiktas érdeklődik a legélénkebben, a török csapat hajlandó lenne kifizetni a Ferencváros által kért átigazolási összeget. 

Az Unibet kifejezetten széles kínálatot szokott nyújtani az átigazolásokra, és ezúttal a magyar kapus jövője is bekerült a fogadható események közé. 

Jelenleg arra tudunk fogadásokat kötni, hogy február 15-én - a magyar átigazolási piac végén - melyik csapatot erősíti majd Dibusz. Az oddsok alapján arra van a legnagyobb esély, hogy marad a Fradiban a télen, ám a Besiktas négyszeres szorzója meglehetősen csábító.  


Hogyan érhető el ez a fogadás? 
>>Unibet > Labdarúgás > Összes labdarúgás >Speciális > Átigazolások<<
 

{"headTitle":"Dibusz Dénes klubja 2021. február 15-én ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros ","odds":"1.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Besiktas ","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Royal Antwerp ","odds":"17.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"MOL Fehérvár ","odds":"31.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Hogyan használhatod ki a 20. 000 HUF értékű kockázatmentes fogadást?

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást egy sporteseményre.
   
 • Amennyiben az első fogadásod veszít, az Unibet visszatéríti a téted 20. 000 HUF-ig.
   
 • A visszatérített bónusz készpénzben csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 20. 000 HUF kockázatmentes fogadást!

unibet
megosztom