Darts-vb

3.25-ös szorzójú tippet rizikózunk meg Lewis meccsén

 • Cesc18
megosztom

Kedden már újra nagyüzem az Ally Pally-ben, avagy délutáni és esti szakaszt is láthatunk.

Folytatódnak a második körös küzdelmek a 2021-es PDC darts-világbajnokságon. Négy újabb kiemelt mutatkozik be, köztük Simon Whitlock és Adrian Lewis, akikre egyaránt trükkös ellenfél vár.

Világbajnokság, 8. játéknap - délutáni szakasz    
Kezdés Mérkőzések 1 2
13:00 Brendan Dolan - Edward Foulkes 1.40 3.00
14:00 Joe Cullen - Wayne Jones 1.28 3.75
15:00 Simon Whitlock - Darius Labanauskas 1.40 3.00
16:00 Adrian Lewis - Daniel Baggish 1.33 3.40

A nyolcadik játéknap küzdelmeit Brendan Dolan és Edward Foulkes összecsapása nyitja. Utóbbiról a világbajnokság előtt nem sokat tudhattunk, azóta viszont kiderült, hogy az édesapja walesi, a brit vér pedig meg is mutatkozott a játékában, hiszen 90 feletti átlagot dobott, a fűszert pedig egy 140-es kiszálló adta. Ha a japán játékos ugyanezt a formáját át tudja menteni Dolan ellen is, akkor a 47 éves északír sem néz egyszerű délután elé. Természetesen azért Dolan a favorit, főleg azzal a rutinnal, amivel ő rendelkezik, ez lesz ugyanis zsinórban a 13. PDC-világbajnoksága. 

A délután második meccsén a 16. kiemelt Joe Cullen és a minden hájjal megkent PDC-veterán, Wayne Jones feszül egymásnak. A Rockstar összességében elég jó őszt tudhat maga mögött, hiszen nyert European Tour- és Players Championship-versenyt, illetve két major tornán is eljutott a negyeddöntőig.

Ugyanakkor az Ally Pally egy elátkozott hely számára, hiszen a 10 korábbi világbajnokságán mindösszesen kétszer tudta győztesen elhagyni a színpadot. 

Az elmúlt három évben egyaránt az első meccse után búcsúzott, tavaly Nico Kurzba tört bele a bicskája. Ilyen vb-múlttal semmiféleképpen sem éri meg megrizikózni a győzelmét, még úgysem, hogy Jones nem játszott igazán jól Ciaran Teehan ellen. 

hatharom.com-tippötlet: Úgy véljük, hogy a rutinos angol Cullen ellen jobb játékra lesz képes, ugyanis Teehannal némileg egymást húzták le, inkább szólt az az idegek harcáról. Jones mindössze kettő maximumot dobott és éppen ezért ezúttal 2.5-re húzták meg az esetében a 180 line-t. Véleményünk szerint ez elég alacsony, akár még három szettben is megdobhatja. Nemrégiben a PCF-en Duzza ellen kilenc leg alatt szorgoskodott össze ötöt, míg a tavalyi Cullen elleni meccsén négyet vágott ugyancsak kilenc leg alatt. Benne van Jones kezében és az első meccsén is volt jó néhány olyan köre, amikor csak az utolsó tripla 20 nem ült vagy leváltott.

Cullen után egy másik magasan jegyzett játékos, Simon Whitlock is bemutatkozik, méghozzá Darius Labanauskas ellen. Az ausztrál Varázsló nagy várakozásokkal tekint a világbajnokság elé, hiszen ősszel kiváló formában játszott. Amivel nem volt szerencséje, az a sorsolás, ugyanis rettentően nehéz ágra került. Igazából már Labanauskas sem ígérkezik könnyű falatnak, a litván a korábbi két PDC-világbajnokságán három kiemeltet is le tudott már győzni. 

Természetesen, ha Whitlock hozza a legjobb játékát és nem döcög a kiszállózásnál, akkor nehéz elképzelni, hogy ne jusson tovább, viszont vélhetően annál jóval nehezebb meccs lesz ez a számára, mint amit a szorzók mutatnak. 

A délutáni felvonást Adrian Lewis és Daniel Baggish ütközete zárja, ami ugyancsak nagyon jó szórakozást ígér. Az amerikai komoly skalpot ejtett Damon Heta legyőzésével, és még csak óriási meglepetésről sem beszélhetünk, hiszen Baggish-ről tudni lehetett, hogy egy nagyon veszélyes játékos. Tavaly is sikerrel vette az első akadályt, majd Nathan Aspinall ellen sem vallott szégyent. 

Abszolút benne van a pakliban, hogy Lewis-t is kőkemény csatára kényszeríti, főleg, ha a kétszeres világbajnok olyan hullámzó játékot nyújt, mint a tavalyi kiírás során. Akkor thriller volt minden meccse, Cristo Reyes és Darren Webster ellen is döntő szettben ment tovább, majd döntő szettben kapott ki Dimitri Van den Bergh-től.

hatharom.com-tippötlet: Baggish szívós, ügyes játékos, aki nem ijed meg a nagyobb nevű ellenfelektől sem. Véleményünk szerint képes lesz meccsben lenni Lewisszal, aki ugyan időnként mutat életjeleket, de azért közel sem azt a színvonalú játékot nyújtja, amit karrierje csúcsán. 3.25-ért megrizikózzuk, hogy Jackpot ismét döntő szettes meccset játszik. 

{"headTitle":"PDC-világbajnokság 2021, 8. játéknap - délutáni szakasz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-22 14:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Cullen - Jones: Jones 180-as dobásai 2.5 felett","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Lewis - Baggish: Szettek száma 4.5 felett","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Játszd meg a fenti tippeket és használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! 

 • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
   
 • Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
   
 • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen.

 

Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet

bet365
megosztom