Érdekesség

A legnépszerűbb sportok Norvégiában!

A Sportfogadás egyre népszerűbb a világon és Skandináviában is, Norvégia sem kivétel ez alól.

The sports betting industry is taking over the world, and Scandinavia - Norway mostly - is no different.The sports betting industry is taking over the world, and Scandinavia - Norway mostly - is no different. The country has started out by allowing their casinos or race tracks to start taking bets on sports, but online wagering is where the real money is made. 

Norvégia az utóbbi időben engedélyezte a hagyományos kaszinóinak és a többi sportfogadással foglalkozó cégének, hogy fogadásokat kössenek a legtöbb sporteseményre, de az igazán nagy összegek az online fogadásokon forognak. 

Számos online fogadóiroda működik Norvégiában is, ezért viszonylag nehéz kiválasztani a legjobb oldalt. Szerencsére sok internetes felület foglalkozik azzal, hogy a segítse a felhasználóknak kiválasztani a legjobb irodákat. 

Talán az egyik legjobb ilyen oldal Norvégiában a norskebettingsider.com, amely külföldiek számára is elérhető. 

Nem meglepő módon a norvégok körében nagy népszerűségnek örvend a futball, de az olyan kevésbé ismert téli sportok is rengeteg érdeklődőt vonzanak, mint a biatlon és a sífutás. Ha belegondolunk, hogy milyen is ott az időjárás azért ez nagyon nem lephet meg minket. 

A legfontosabb szempont amikor fogadóirodát választunk, hogy az adott szolgáltató fair és biztonságos szolgáltatást nyújtson, ahol a pénzünk is biztonságban van. Nem ördögtől való elképzelés, hogy olyan oldalt válasszunk amelyik rendelkezik megfelelő licensszel az adott ország szerencsejáték felügyeleténél. 

Ezeknél az irodáknál általában külön figyelnek, hogy az ügyfél elégedettség mindenkor magas szinten legyen. 

Ugyanakkor a hobbijátékosok is tudják, hogy a számok mennyire fontosak a sportfogadásban. Nem elhanyagolható szempont, hogy az adott sporteseményre megtaláljuk a legjobb szorzót kínáló termeket. Még akkor is érdemes a legjobb oddsot választani, ha a különbség elhanyagolhatónak tűnik, de mégis ez a hosszútávú siker egyik elengedhetetlen összetevője. 

Megverni a fogadó irodákat még ekkor sem könnyű. Az irodák számos lehetőséget elemeznek a sportesemény lehetséges kimenetelei kapcsán ezért nekünk is érdemes fogadáskötés előtt elvégezni a házi feladatot, s utána nézni az adott csapat vagy versenyző korábbi eredményeinek és jelenlegi formájának.  

Ellentétben a népszerű elképzeléseknek, a legtöbb profit a kisebb sporteseményeken és kevésbé ismert csapatok mérkőzésein nyerhetjük. A bukmékerek általában nagyon jó becsléseket adnak a főbb sportesemények lehetséges kimeneteleinek valószínűségéről, ezért sem könnyű őket megverni. Ezért is érdemes olyan sportágakat is megvizsgálnunk fogadási szempontból, mint a biatlon vagy a sífutás, mert könnyen extra értékre lelhetünk bennünk, hogy az irodák kevesebb figyelmet fordítanak rájuk. 

Ha a nyerő sportfogadók körébe szeretnénk tartozni, soha nem feledkezhetünk meg arról, hogy folyamatos naprakészek legyünk kedvenc sportágainkban.  

Ami mégis a legfontosabb, ne hagyjuk az érzelmeinknek, hogy átvegyék a döntést a matematika felett. 

Sok sikert!