Serie A

Óriási gólfesztivál várható Rómában - íme a biztonsági tutink

  • varin

Két gólgyáros csapat esik egymásnak, amelynek durva kiütés is lehet a vége.

Roma-Torino mérkőzéssel zárul a Serie A 12. fordulója, vagyis a Farkasok a Bikákat látják vendégül. Kevés hektikusabb csapat van idén Olaszországban a Románál, míg a Toro legalább kiegyensúlyozottan pocsék, így nem csoda, hogy a hazaiak toronymagas favoritok. No, de mire éri meg fogadni a római 90 perc alkalmával?

{"headTitle":"Roma-Torino","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-17 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Roma","odds":"1.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5.09","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Torino","odds":"6.31","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Kevés olyan jól sikerült 90 perc áll a Roma mögött, mint amelyet összehoztak Fonseca fiai Bolognában, ahol is 44 perc leforgása alatt sikerült öt gólt szereznie Dzekóéknak. A Roma ezzel már a hatodik helyre jött fel és mivel igencsak szoros az élmezőny, egy győzelem a BL-helyekre ugraszthatná a Farkasokat. 

Ami a Torinót illeti, teljes katasztrófai az idei szezon, szinte bizonyos, hogy Marco Giampaolo nem marad sokáig a csapat élén. A bajnoki 1-3-7-es mérleg mellé a 27 kapott gól a legtöbb a ligában, a Toro pedig olyan kötelező győzelmeket is képtelen hozni, amely a bennmaradás érdekében kulcsfontosságú lenne.

Vélhetően még egy római vereség nem jelentené Giampaolo féléves karrierjének végét, ám ha a Bikák vasárnap sem gyűrik le a Bolognát, komoly változások következhetnek.

Noha fontos hiányzója nincsen a Torónak, Giampaolo vélhetően ismételten formációt vált és ezúttal a 4-3-1-2-es verzióval próbálkozik. Ez a fajta csere-bere egyáltalán nem idegen a trénertől, anno a Milannál is szinte meccsenként változott a felállás. Nem is maradt sokáig a szomszédos iparvárosban...

Annak ellenére, hogy a Roma utolsó hazai meccse 0-0-val ért véget, ez most egy igencsak vaskos overnek néz ki. A Torino meccsei rendszerint kemény adok-kapokba fulladnak és vélhetően az Olimpiai Stadionba sem védekezni érkeznek.

Számtalan módon érhet véget ez a mérkőzés, de abban azért igencsak biztosak vagyunk, hogy a Roma nyerni fog és a hálók többször megzörrennek majd.

{"headTitle":"Roma-Torino","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-17 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1x + 2.5 gól felett","odds":"1.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3428872] 2020-12-17 20:45:00 Roma - Torinox;